Produkt- og sourcingchef

Kan du stå i spidsen for optimering og udvikling af virksomhedens produktsortiment? Hos G. Funder får du mulighed for at sætte dit eget aftryk på og bidrage til virksomhedens fortsatte vækst.

Markedets bredeste produktsortiment

G. Funder A/S er ejet af Lemvigh-Müller og er et selvstændigt salgsselskab med fokus på egne forretningsområder og kundesegmenter inden for LM-koncernen. Virksomheden sælger og markedsfører flere forskellige produktkategorier til byggemarkeder, tømmerhandler, isenkram- og malerforretninger samt til dagligvaresektoren.

G. Funder A/S tilbyder markedets bredeste produktsortiment, som dækker et meget stort udvalg af VVS- & el-produkter samt reb & snor, koste & børster, malergrej og rengøringsprodukter mm.

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Koncernen beskæftiger ca. 1.200 medarbejdere inden for salg, indkøb og logistik. Lemvigh-Müller har et af landets største tekniske produktprogrammer til el- og VVS-installationsbranchen, industrien samt byggeri og håndværk med i alt ca. 350.000 varenumre.

Koncernen lægger stor vægt på kerneværdierne om at være menneskelig, kompetent, engageret og nytænkende og har netop vundet arbejdsmiljøprisen.

Du kan læse mere om G. Funder her

Central position som en del af ledergruppen

Med reference til den administrerende direktør bliver du ansvarlig for at optimere og videreudvikle G. Funders produktportefølje inden for reb & snor, koste & børster, malergrej, rengøringsartikler samt isenkramprodukter. Du sikrer, at allerede eksisterende produkter holdes opdaterede og lever op til de gældende standarder og godkendelser, og samtidig er du tovtrækkeren på udviklingsprojekter.

Ansvaret for produktområderne VVS og el varetages af kategori- og produktcheferne fra Lemvigh-Müllers sourcing- og markedsorganisation, som du kommer til at arbejde tæt sammen med.

Med baggrund i markedsundersøgelser og konkurrentovervågning sammensætter du det rette produktsortiment og anskaffer de rette kvalitetsprodukter til konkurrencemæssige priser. Det bliver med andre ord dig, der sørger for, at G. Funder er first-mover, når det gælder markedstrends og produktnyheder.

I tæt samspil med salgschefen på området bliver dine arbejdsopgaver at:

  • specificere tekniske krav til leverandører
  • afsøge leverandørmarkedet og finde de rigtige samarbejdspartnere til både sortiment-, sæson-, spot- og kampagnevarer
  • indhente vareprøver, konkurrencedygtige kostpriser og minimere/optimere MOQ’er på nye spændende produkter
  • udarbejde kundekoncepter, emballager og displayløsninger i samarbejde med marketingafdelingen.

Din base er i Kolding, hvor virksomheden er placeret i selvstændige lokaler i sammenhæng med Lemvigh-Müllers hovedkontor, og du kan forvente 20-30 rejsedage om året.

Resultatorienteret profil med drive

Du kommer fra en tilsvarende stilling med bredt kendskab til byggematerialebranchen og DIY-markedet. Du har desuden erfaring med internationale samarbejdspartnere – også fra Fjernøsten. Du har derudover en relevant uddannelsesmæssig baggrund.

Vigtigst er, at du er kundeorienteret, har økonomisk indsigt og har veludviklede forhandlingsevner. Du besidder en helt naturlig pondus og med din ligeværdige kommunikation er du i stand til at samarbejde med både kollegaer i huset og eksterne samarbejdspartnere.

Din tekniske forståelse gør dig i stand til at forstå og videreformidle komplekse data, ligesom du anvender gænge IT-systemer uden besvær. Du behersker selvfølgelig også engelsk i både skrift og tale.

Du tilbydes

Du tilbydes et alsidigt job, hvor du bliver en vigtig nøglemedarbejder med stor indvirkning i en organisation, hvor der er rig mulighed for at byde ind med nye tiltag.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK