Sælger - salg og rådgivning

Har du hunter-gen, vindermentalitet, og kan du sælge døre til entreprenører, større tømrervirksomheder og industrikunder?

Virksomheden

Safco International A/S er en familieejet dansk virksomhed med rødder tilbage til 1977. Virksomheden er beliggende i Silkeborg i moderne faciliteter bestående af ca. 500 m² kontor og showroom samt knap 4.000 m² lager og produktion.

Safco Internationals hovedprodukter er fronter til køkken- og møbelindustrien samt døre til byggeri og industri.

Safco Doors dækker over en bred vifte af døre til mange typer byggerier og industrier, såsom etage- og boligbyggeri, hotel, industribyggeri mv. Der tilbydes derudover specialtilpassede kundeløsninger til specifikke projekter - herunder størrelser, farver, materialer mv.

Læse mere om Safco International her.

Jobbet

Med reference til den administrerende direktør bliver du en del af et stærkt salgsteam, der består af en kollega med samme baggrund som dig samt et kompetent internt backupteam.

Dit fokus bliver udbygning af markedet for Safco Doors. Ambitionen er høj og målsætningen er at øge omsætningen væsentligt inden for produktområdet henover de næste 2 år, hvilket du sammen med dine kollegaer skal være med til at opnå.

Dermed får du til opgave at:

  • opsøge og etablere nye kunder
  • vedligeholde og udvikle eksisterende kunder
  • følge op på udestående sager og lukke salget
  • varetage hele salgsprocessen fra indledende møde til after sales-forløb, herunder leveranceplan, mangelgennemgang, afslutning af projekt
  • sparring med salgsteam ift. produktudvikling kontra salgsforespørgsler.

Med andre ord får du en central rolle med stor indflydelse på en langsigtet salgsstrategi.

Du har som udgangspunkt hele Danmark som marked – men forventeligt har du bopæl inden for en radius på max 100 km fra Silkeborg, da du en gang ugentligt mødes med det øvrige salgsteam på kontoret.

Din profil

Vigtigst er, at du har solid erfaring med eksternt salg til byggebranchen og meget gerne med en byggeteknisk-/praktisk baggrund fx som tømrer, byggetekniker eller konstruktør, så du kender processerne i et byggeprojekt.

Et godt kendskab og erfaring til kundegruppen entreprenører, større tømrervirksomheder og industrikunder vil være en fordel.

Du forstår kundernes behov og sætter dig ind i, hvad der er vigtigt for deres forretning. Samtidig formår du at sikre løsninger, der virker på lang sigt. Du skaber kvalitet i alle faser og bevarer begejstringen, så du sammen med kunden opnår den bedst mulige løsning.

Selvstændighed, engagement og proaktivitet er en del af dit DNA og med dette opnår du gode salgsresultater – også når det kræver en ekstra indsats.

Rapportering og opfølgning er for dig naturlige værktøjer i hverdagen og du behersker brugen af Outlook og gerne Excel (Office pakken) i din dagligdag.

Du tilbydes

Du kigger ind i en organisation med en flad dynamisk organisationsstruktur med kort vej til beslutninger, hvor der er mulighed for at få stor indflydelse på din hverdag, og hvor du bliver en betydelig spiller i den fremtidige udvikling af Safco Doors.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK