Senior Sales Manager

Kan du udvikle og eksekvere på salgsmålsætninger samt inspirere og motivere mennesker omkring dig?

Virksomheden

AskCody er etableret i 2011 og har hovedkontor i Aalborg og et datterselskab i Boston, USA. Med 23 dedikerede medarbejdere udvikles, serviceres og sælges virksomhedens SaaS-platform, der er behjælpelige med alle organisatoriske aspekter inden for håndtering af møder. Siden virksomheden i 2017 blev VC-funded, har den vækstet markant årligt.

AskCody leverer en samlet løsning til Meeting Management bygget til Outlook og Office 365. Løsningen hjælper både globale og lokale virksomheder inden for den offentlige sektor, entreprise og produktion samt den finansielle sektor med at forenkle de mange administrative opgaver, der typisk er forbundet ved afholdelse af møder.

Platformen automatiserer og strømliner booking af mødelokaler og arbejdspladser, administrering af lokaleudstyr, bestilling af mødeforplejning og registrering gæster ved ankomst. Kundeporteføljen består i dag af nogle af verdens største virksomheder i det meste af verden, og AskCody er på sit felt anerkendt som en af verdens førende leverandører.

AskCody er i rivende udvikling, og derfor søges nu også en Senior Sales Manager, som er tilknyttet kontoret i Aalborg min. 1 dag om ugen.

Se mere her.

Jobbet

Med reference til direktøren skal du med dine salgsindsatser være med til at sikre virksomheden fortsatte vækst.

Du tager dermed det overordnede ansvar for udvikling og eksekvering af målsætninger for salgsafdelingen, herunder motivering og sparring med medarbejderne i teamet.

I rollen som Senior Sales Manager går du forrest, når der skal skabes et mere proaktivt og kommercielt mindset, som sikrer salg og omsætning. Virksomheden skal derudover bevæge sig mod en mere KPI-dreven organisation, hvilket også kræver, at KPI’er defineres, evalueres og vurderes. Sideløbende sørger du for rapportering af den aktuelle salgsperformance til ledelsen.

Derudover er du den drivende kraft bag følgende tiltag:

  • Udvikling af go-to-market strategier og taktiske planer
  • Tilpasning og optimering af salgsprocesser
  • Optimering af leadgenerering-metoder i tæt samarbejde med marketing

Du er derudover kundeansvarlig på strategiske kunder, hvor du deltager i præsentationer, forhandlinger og sikre den rette after-sale-forløb. Du deltager derudover i events og konferencer og sikrer løbende vedligeholdelse af kunderelationerne.

Din profil

Det er afgørende, at du har solid og succesfuld erfaring med at sælge SaaS B2B til Mid-marked og up-marked kunder. Du evner at styre salgsprocessen fra planlægning til lukning af ordren og kender vigtigheden af at positionere produktet – også overfor konkurrenternes produkter.

Du har tidligere haft succes med at opbygge, udvikle og implementere go-to-market strategier, ligesom det er naturligt for dig at holde dig opdateret på branchespecifikke tendenser.

CRM-systemet er et naturligt redskab for dig til styring af både egne og medarbejdernes salgsprojekter, pipelines og closing-data.

Som person har du et naturligt drive med fokus på både interne og eksterne relationer og samarbejdspartnere. Du magter mange opgaver på én gang, har gode kommunikationsevner og formår at influere og inspirere mennesker omkring dig.

Du tilbydes

Du kommer med på en spændende rejse i en innovativ vækst virksomhed, hvor tingene aldrig står stille, hverken nationalt eller internationalt. Du kommer tæt på direktionen og vil blive dennes sparringspartner i forhold til den fortsatte vækst og udvikling.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en organisation med flad struktur, uformel omgangstone og korte beslutningsprocesser.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK