Senior Marketing Manager

Har du kompetencerne til bl.a. at varetage AskCody’s content-strategi og digitale leadgenerering?

Virksomheden

AskCody er etableret i 2011 og har hovedkontor i Aalborg samt et datterselskab i Boston, USA. Med 23 dedikerede medarbejdere udvikles, serviceres og sælges virksomhedens SaaS-platform, der er behjælpelige med alle organisatoriske aspekter inden for håndtering af møder. Siden virksomheden i 2017 blev VC-funded, har den vækstet markant årligt.

AskCody leverer en samlet løsning til Meeting Management bygget til Outlook og Office 365. Løsningen hjælper både globale og lokale virksomheder inden for den offentlige sektor, entreprise og produktion samt den finansielle sektor med at forenkle de mange administrative opgaver, der typisk er forbundet ved afholdelse af møder.

Platformen automatiserer og strømliner booking af mødelokaler og arbejdspladser, administrering af lokaleudstyr, bestilling af mødeforplejning samt registrering gæster ved ankomst. Kundeporteføljen består i dag af nogle af verdens største virksomheder i det meste af verden, og AskCody er på sit felt anerkendt som en af verdens førende leverandører.

AskCody er i rivende udvikling, og derfor søges nu en Senior Marketing Manager, som er tilknyttet kontoret i Aalborg min. 1 dag om ugen.

Du kan læse mere her.

Jobbet

Med reference til virksomhedens CEO, får du som Senior Marketing Manager det overordnede ansvar for marketing både på det taktiske og operationelle plan.

I tæt samarbejde med salgsteamet er du altid up to date med de rette digitale salgs- og marketingkanaler og har fokus på, hvor og hvordan leadgenereringen sker. Du forstår kundens købsrejse og arbejder proaktivt med at supportere og understøtte denne digitalt.

Du er specialiseret i profitabel skalering af traffic via content og distributionskanaler og bliver ansvarlig for at tænke, konceptualisere og afslutte gennemførelsen af ​​kampagner samt øvrige vækstinitiativer med det formål at bidrage til forøgelse af leads samt kortere salgscyklus.

Dine ansvarsområder dækker:

  • Overordnet ansvarlig for content-strategi og traffic, samt kundens digitale købsrejse
  • Udvikling og optimering af SEM, SMM, SEO, og PPC
  • Leadgenerering og -konverterings optimering
  • Udarbejdelse af konkurrentanalyser og opbygning af indsigt i markedet
  • Eksekvering af SoMe-kampagner og leadgenerering via SoMe
  • Løbende optimering og udvikling af hjemmeside og landingssider (HubSpot) i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere
  • Udvikling og optimering af KPI’er, metrics og performance monitorering
  • Medansvarlig for marketingbudget og -omkostninger i samarbejde med CEO

Din profil

Det er afgørende, at du både har strategisk og taktisk forståelse for marketing, så du dermed sikrer opnåelsen af de forretningsmæssige målsætninger. Du har solid forståelse og erfaring med de fleste marketingkanaler, herunder naturligvis digital marketing. Ideelt har du ligeledes erfaring fra en lign. branche.

Du har solid erfaring med at definere og igangsætte automatiserede marketingkampagner, og dine gode projektlederkompetencer sikrer, at selv komplekse projekter kommer i mål med gode resultater. Du forstår, hvordan marketing bidrager til øget omsætning med fokus på CAC.

Som person har du et kommercielt mindset, stærke analytiske evner, er selvkørende med et højt drive og trives i et dynamisk miljø. Du begår dig såvel internt som eksternt i en organisation, og du har gode samarbejdsevner. Du behersker selvfølgelig også engelsk på forhandlingsniveau.

Du tilbydes

Du kommer med på en spændende rejse i en innovativ vækstvirksomhed, hvor tingene aldrig står stille, hverken nationalt eller internationalt. Du kommer tæt på direktionen og vil blive dennes sparringspartner i forhold til den fortsatte vækst og udvikling.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en organisation med flad struktur, uformel omgangstone og korte beslutningsprocesser.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK