Senior Business Controller

Er du proaktiv og forretningsorienteret med excellente analytiske evner og stort kommercielt fokus, og ønsker du samtidig at blive en nøgleperson i en international vækstvirksomhed med hovedkontor i Aalborg? Så er du måske den nye Senior Business Controller i Planning, Budgeting & Control hos Cementir Region Nordic & Baltic.

Virksomheden

Regionen Nordic & Baltic er en del af Cementir Gruppen, som er en international leverandør af cement og beton. Cementir Holding S.p.A. har hovedkontor i Rom og er noteret på den italienske fondsbørs i Milano. Nordic & Baltic har en samlet omsætning på DKK 4 mia. og beskæftiger ca. 1.000 ansatte. Regionen omfatter cementfabrikken Aalborg Portland A/S inkl. datterselskaber og selskabet Unicon A/S, der producerer fabriksbeton og tilslagsmaterialer.

Aalborg Portland A/S er Danmarks eneste cementproducent med produktion i Aalborg på en af Nordeuropas største cementfabrikker og har strategisk placerede terminaler rundt omkring i Danmark. Den årlige produktion af grå og hvid cement er på 2,3 mio. tons, der markedsføres i Danmark, USA og på nærtliggende markeder.

Unicon A/S er markedsleder inden for fabriksbeton i Norden med produktion på 69 anlæg i Danmark, Norge og Sverige. Endvidere udvinder Unicon tilslagsmaterialer (især granit og grus) fra brud og grusgrave i Danmark og Sverige.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

I stillingen som Senior Business Controller får du en spændende og afvekslende hverdag, hvor du vil blive udfordret på din evne til at skabe forbedring i processer og rapportering sammen med forretningen.

Du bliver en del af et meget kompetent team, hvor du med reference til Director for Planning, Budgetting & Control kommer til at indgå i et område, som har ansvaret for planlægningsprocessen, budget og business controlling samt rapportering inden for flere områder i koncernen. Udvikling af disse områder vil være en central del af din position.

Hovedopgaverne er:

  • Ansvarlig for drift af den månedlige management rapportering til Cementir Gruppen, og for at afdække diverse forespørgsler fra koncernledelsen
  • Drive udvikling af finansielle processer og rapportering på tværs af Nordic & Baltic regionen
  • Drive aktiviteter inden for udvikling af management rapportering og ”One reporting”
  • Drive og understøtte regionens budgetterings- og forecastprocesser
  • Understøtte forretningen og ledelsen med finansielle analyser, indsigt og anbefalinger til forbedringer
  • Faglig sparringspartner og stedfortræder for regionens Planning, Budgeting & Control Director
  • Ad hoc-ledelsesrapportering og projekter for koncernledelsen.

Din profil

Du kombinerer helstøbt forretningsforståelse med flair for hele værdikæden.

Som ny Senior Business Controller vil du komme med stærke interpersonelle kompetencer og evner til at påvirke og bygge stor troværdighed op omkring Business Controlling i virksomheden. Vi søger en medarbejder med stærke kommunikative kompetencer, høj grad af integritet og de rette evner til at oversætte finansiel information til organisationens stakeholders.

Du har en økonomisk videregående uddannelse på kandidatniveau eller som minimum på HD-niveau. Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling, gerne fra en international produktionsvirksomhed.

Det er essentielt, at du har erfaring med at være tæt på forretningen og har lyst til dette, og du skal have lyst til at indgå i et proaktivt samarbejde, som er præget af et stigende forretningsdrevet fokus.

Du har et stærkt analytisk udgangspunkt kombineret med en solid forretningsforståelse og interesse for hele værdikæden i en virksomhed. Du er selvkørende og kan selv disponere din tid, så du når alle opgaver og projekter til tiden og med høj kvalitet. Ligeledes har du gode diplomatiske og kommunikative evner, og du er i stand til at kommunikere på alle niveauer på en letforståelig måde. Du er serviceminded i din personlige indstilling med en god portion robusthed og situationsfornemmelse, hvilket i kombination med din faglige viden giver dig en naturlig gennemslagskraft og respekt på alle niveauer.

Som person er du engageret i dit arbejde og arbejder struktureret og detaljeorienteret. Du har en veludviklet finansiel forståelse med flair for værdikædebetragtninger og processtrukturer. Du har evnen til at holde overblikket over mange aspekter i en kompleks virksomhedsstruktur og evner at arbejde proaktivt, selvstændigt og struktureret med processer og systemer.

Stærke kompetencer inden for ERP og Excel er en selvfølgelighed. Sprogligt behersker du engelsk på forhandlingsniveau. Kendskab og erfaring med SAP og HFM vil være en fordel, men ikke et krav.

Du tilbydes

I stillingen som Senior Business Controller får du en udfordrende position i en international koncern, hvor du selv kan være med til at præge den videre udvikling. Du får et selvstændigt og ansvarsfuldt job med mange samarbejdsflader i en sund virksomhed med et godt arbejdsklima. Desuden får du gode muligheder for faglig og personlig karrieremæssig udvikling.

Derudover tilbydes du en attraktiv gagepakke, sundhedsforsikring og pensionsordning, velfungerende personaleforening m.m.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK