Business Support Consultant

Er du procesorienteret og har forretningsforståelse med lyst til at kickstarte din karriere i en global virksomhed?

Virksomheden

Sherwin-Williams er global markedsleder inden for produktion, udvikling, distribution og salg af overfladebehandlingsprodukter og relateret tilbehør til professionelle, industrielle og detailkunder.
Virksomhedens sælgere, teknikere og produktudviklere arbejder tæt sammen med kunderne for at skabe tekniske løsninger, som øger omkostningseffektiviteten og til stadighed forbedrer produktkvaliteten, samtidig med at påvirkningen på miljøet mindskes.

Koncernen har hovedkvarter i Cleveland, Ohio, USA og har i dag flere end 60.000 medarbejdere fordelt på sites i 70 lande, hvilket gør Sherwin-Williams til en af de absolut største coatingsfabrikanter på verdensplan.

Fra lokationen i Herning drives Sherwin-Williams Denmark A/S.

Du kan læse mere her.

Jobbet

Sherwin-Williams koncernen er netop i gang med konverteringen af deres nuværende ERP-system til Oracle. Implementeringen af Oracle foregår worldwide og til at supportere processen (primært i Danmark, Norge og Finland), er vi på udkig efter en skarp profil, der skal være med til at sikre bedst mulig sammenhæng mellem forretning og it-systemerne.

Du bliver dermed en af de drivende kræfter bag:

  • Support til både lokale teams og projektteamet i USA
  • Fejlfinding og generel optimering af processerne
  • Organisering og opretholdelse af projektimplementeringsspor samt løbende statusrapportering til USA
  • Oprettelse og vedligeholdelse af eksisterende data i det nye system – i tæt samarbejde med laboratorie og kundeservice
  • Administrative opgaver ifm. analyser og databehandling.

Du får base på lokationen i Herning, men vil rapportere til projektteamet i USA og kan ligeledes forvente ca. 20 rejsedage.

Der er tale om en projektstilling med gode muligheder for fastansættelse efterfølgende.

Din profil

Du er formentlig nyuddannet cand.merc. og har måske allerede kendskab til dataanalyser, informationsteknologi eller ledelsesinformationssystemer. Det vil være en fordel, hvis du har haft et længerevarende ophold i udlandet.

Det afgørende er, at du har et forretningsorienteret mindset, og at du forstår vigtigheden af veldokumenterede processer.

Derudover er du:

  • Nysgerrig, proaktiv og ivrig efter at tilegne dig ny viden
  • Analytisk stærk og du får øje på selv de mindste detaljer
  • Lyttende og samarbejdsvillig, så du møder andre mennesker i øjenhøjde uanset deres kulturelle baggrund eller deres organisatoriske reference.

IT- og procesværktøjer er for dig naturlige redskaber, og du begår dig ubesværet på både dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Du tilbydes

Du opnår indblik og indflydelse i en international koncern i en attraktiv og udfordrende position med stor mulighed for at påvirke både din faglige og personlige udvikling. Sherwin-Williams sørger for grundig oplæring i forbindelse med onboarding.

Du får en bred kontaktflade og mange alsidige opgaver, der kan blive sprængbrættet til din kommende karriere!

Der er tale om en projektstilling med gode muligheder for fastansættelse efterfølgende.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK