Sælger, projektsalg

Vil du have en alsidig hverdag med stor frihed i en spændende branche og i en virksomhed i vækst? Og har du den vindermentalitet, som skal til for at lykkes?

Virksomheden

Scantron A/S leverer løsninger, der byder alle velkommen og styrer adgang til alle typer af ejendomme. Scantron lægger stor vægt på sikkerhed, brugervenlighed og et præsentabelt udseende. Derfor er produkterne altid af høj kvalitet og baseret på den nyeste teknologi – udført i fornemt og nutidigt design.

Virksomheden, som er veletableret og et velkendt navn i markedet, har siden starten af 80’erne udbudt professionelle løsninger inden for deres produktområde og samarbejder bl.a. tæt med bygherrer, rådgivende ingeniører og installatører om at etablere de mest attraktive løsninger for ejendomsbesiddere og brugere.

Scantron bestræber sig på at levere totalløsninger inden for bl.a. adgangskontrol, dørtelefoni, brandkommunikationsanlæg og IP-baserede driftsløsninger, og for at være den mest attraktive leverandør på markedet. Løsningerne er baseret på egenudvikling og egenproduktion samt på produkter fra andre europæiske producenter, der lever op til Scantrons kvalitetskrav.

Læs mere om Scantron her.

Jobbet

Vi søger en sælger til projektsalg til distrikt Midt- og Nordjylland, der kan og vil videreudvikle virksomhedens vækst inden for adgangskontrol, dørtelefoni, postkasseanlæg samt topmoderne kommunikationsløsninger til primært boligforeninger og erhverv.

Med reference til virksomhedens General Manager og i tæt samarbejde med projektsalgschefen skal du gennemføre og implementere virksomhedens vækststrategi i distriktet gennem udvidelse af kundeporteføljen, samt videreudvikle den nuværende, flotte kundeportefølje i området.

Dit fokus vil ligge på projekt- og løsningssalg. Scantron har en ambitiøs vækststrategi, og du får det overordnede ansvar for at udbygge markedspositionen i distriktet i tæt samarbejde med den nuværende salgsorganisation.

Det er dig, som skal sikre, at samarbejdet med nuværende kunder videreudvikles, samt at nye kunder står højt på agendaen. Samtidig er det også dit ansvar, at den overordnede salgsstrategi via handlingsplaner m.v. bliver omsat til konkrete salgsaktiviteter i hverdagen.

Af andre opgaver kan nævnes:

  • Opsøgende indsatser over for bygherrer, entreprenører, projektudviklere, boligforeninger, kollegier, institutioner, arkitekter, rådgivende ingeniører, låsesmede, el-installatører, rådgivere og øvrige relevante beslutningstagere i det relevante købscenter
  • Sikre stærke relationer til væsentlige kontakter i målgrupperne
  • Rådgive og vejlede om Scantrons produktprogram
  • Deltage i salgsfremmende arbejde og aktiviteter
  • Struktureret internt samarbejde omkring udarbejdelse af tilbud samt løbende opfølgning på disse.

Du får hjemmekontor og bor i det midtjyske.

Din profil

Du er kendt for at have en vindermentalitet og en relationsskabende tilgang til andre mennesker, og du kan derfor begå dig på alle niveauer hos beslutningstagerne. Dit drive og din vilje til at skabe resultater kombineret med en struktureret tilgang til rådgivningen er forudsætninger for din succes. Ligeledes er gode kommunikations- og forhandlingsevner uundværlige egenskaber.

Branchekendskab er ikke afgørende, men dine faglige kompetencer kommer fra en erfaring med projekt- og løsningssalg og processen heri. Du har derudover både god teknisk forståelse og forretningsindsigt, så du hurtigt kan tilegne dig viden omkring de købscentre, der er i branchen.

Det er vigtigt, at du etablerer stærke eksterne relationer, og at du kan agere såvel operationelt som strategisk i det gennemførende salg. Du er helhedsorienteret, så du kan se de muligheder der opstår. Du er intelligent, har politisk tæft, stor empati og høj integritet.

Du anvender IT og engelsk, som en naturlig del af din arbejdsdag.

Du tilbydes

Du tilbydes en unik mulighed for at arbejde i en succesvirksomhed med en klar og defineret vækststrategi. Organisationsstrukturen er flad med korte beslutningsprocesser, og der hersker en innovativ og forandringsparat kultur.

For den rette kandidat er dette en unik mulighed for at ekspandere i et stigende marked, og der er ligeledes gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du vil fra første dag få mulighed for at udnytte de styrker, du besidder, og du vil få kompetent oplæring i de resterende områder.

Lønpakken forhandles på konkurrencedygtigt niveau, der modsvarer stillingens krav.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK