Full Stack Developer

Vil du være med til at skabe innovative og gennemskuelige løsninger på et produkt som er anerkendt på sit felt, som en af verdens bedste?

Virksomheden

AskCody er etableret i 2011 og har hovedkontor i Aalborg og et datterselskab i Boston, USA. Med 23 dedikerede medarbejdere udvikles, serviceres og sælges virksomhedens SaaS-platform, der er behjælpelige med alle organisatoriske aspekter inden for håndtering af møder. Siden virksomheden i 2017 blev VC-funded, har den årligt vækstet markant.

AskCody leverer en samlet løsning til Meeting Management bygget til Outlook og Office 365. Løsningen hjælper både globale og lokale virksomheder inden for den offentlige sektor, entreprise og produktion samt den finansielle sektor med at forenkle de mange administrative opgaver, der typisk er forbundet ved afholdelse af møder.

Platformen automatiserer og strømliner booking af mødelokaler og arbejdspladser, administrering af lokaleudstyr, bestilling af mødeforplejning og registrering af gæster ved ankomst. Kundeporteføljen består i dag af nogle af verdens største virksomheder i det meste af verden, og AskCody er på sit felt anerkendt som en af verdens førende leverandører.

AskCody er i rivende udvikling, og derfor søges nu også en Full-Stack developer til hovedkontoret i Aalborg.

Du kan læse mere her.

Jobbet

Som Full Stack Developer bliver du en del af et kompetent udviklingsteam, hvor I fælles er ansvarlige for virksomhedens SaaS-platform.

Teamet har fuldt ejerskab over egne processer, værktøjer, tekniske valg og kvalitet i arbejdets udførelse, og præger desuden i meget høj grad de strategiske valg AskCody foretager på produkt-siden. Teamet er ansvarligt for drift, vedligeholdelse og videreudvilkling af AskCody’s produkter.

AskCody’s produkter er primært cloud-baserede, med et mix af få nødvendige on-premises komponenter

Din profil

Du er passioneret omkring webteknologi, og du ser det som en naturlig del af din hverdag at holde dig ajour med den nyeste viden inden for feltet.

Det er mindre vigtigt, om du er uddannet datalog, har en bachelor i softwareudvikling eller selv har tillært dig samme viden – det, der forventes, er, at du har 2-4 års erfaring fra en lignende stilling. Hvis du tilmed har erfaring med SaaS, er det bestemt en fordel. Ligeledes vil det være en fordel, hvis du har kompetencer indenfor en eller flere af følgende:

  • Javascript
  • C# .NET & C# .NET Core, Apollo, React
  • PHP – Doctrine, Symfony, Twig
  • MS Azure
  • MS EWS
  • GraphQL
  • Powershell
  • Git
  • Agile udviklingsprincipper

Som person er du engageret og har øje for detaljer, og så brænder du for at skabe innovative og gennemskuelige løsninger på komplekse problemstillinger – altid med kundens behov i fokus.

Du evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar for de stillede opgaver, men du er også en konstruktiv teamplayer, der trives i samarbejde og sparring med kollegaer

Du tilbydes

Du kommer med på en spændende rejse i en innovativ vækst virksomhed, hvor tingene aldrig står stille, hverken nationalt eller internationalt.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en organisation med flad struktur, uformel omgangstone og korte beslutningsprocesser.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK