Senior Category Manager

Kompetent Senior Category Manager til et udfordrende job med stor kontaktflade i en dynamisk, international virksomhed.

Virksomheden

Tvilum er i dag én af verdens største producenter af plademøbler med i alt tre fabrikker, der årligt sender seks millioner møbler ud i verden via Tvilums mange forhandlere. Tvilum har i dag ca. 650 ansatte og har hovedkvarter og fabrikker i Danmark (Fårvang og Kjellerup) og Polen, distributionscenter og salgskontor i USA, Chile, Japan og adskillige steder i Europa.

Tvilum producerer i dag plademøbler til alle husets rum i forskellige stilarter og designs, der matcher kundernes individuelle behov. Hos Tvilum er kunderne sikret varer, der er fremstillet under ansvarlige forhold – både når det gælder miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed.

Læs mere om Tvilum her.

Jobbet

Som Senior Category Manager får du stor indflydelse på bundlinjen, da du kommer til at arbejde inden for et område med stor indkøbsvolumen. I tæt samarbejde med interne og eksterne interessenter leder du hele processen fra behovsanalyse og sourcing til forhandling og aftaleimplementering.

På en proaktiv og eksekverende måde bidrager du til den videre udvikling af indkøbsområdet og sikrer, at Tvilum anvender deres leverandørmuligheder på området optimalt. Du sørger for at opnå stærke netværksrelationer internt og eksternt samt at sikre stabile leverancer af Tvilums nøgleindkøb til produktionen.

Derudover bliver dine primære ansvarsområder at:

  • Sikre forankring og engagement hos interessenter for derigennem at skabe fremdrift og resultater
  • Sikre løbende forbedringer af aftaler gennem en løsningsorienteret tilgang
  • Sikre økonomisk overblik over aftaler gennem spend forecast og økonomisk opfølgning
  • Samarbejde med strategiske leverandører og interessenter for at identificere og gennemføre forbedringer på leverandør performance
  • Deltage i kontraktforhandling, herunder implementering samt forankring i de respektive områder.

Din arbejdsplads bliver i Fårvang.

Du kan forvente 20-40 rejsedage årligt.

Din profil

Du er en erfaren og kompetent Category Manager, strategisk indkøber eller lign., der har mod på et udfordrende job med stor kontaktflade i en dynamisk, international virksomhed. Du har i din karriere arbejdet med leverandørkontakt og med indkøbsopgaver i et internationalt produktionsmiljø.

Det vigtigste er, at du har den relevante faglige kompetence, herunder erfaring og resultater inden for Category Management og/eller strategisk indkøb.

Du har stærke formidlingsevner, så du kommunikerer præcist og direkte, og du kører hjemmevant forhandlinger med sikker hånd – også på engelsk. Din tilgang til nye opgaver er analytisk, konstruktiv og handlingsorienteret, og du udstråler initiativ og imødekommenhed. Du har stor gennemslagskraft, og dit indre drive tænder på resultater, og du nyder at jonglere med mange bolde på én gang.

Du kommer med et godt kendskab til arbejdet med strategisk indkøb. Du besidder en god købmands- og forretningsmæssig forståelse for, hvordan den nødvendige succes kan skabes. Du har stor forståelse for en produktions- og industrivirksomheds værdikæde og evner at arbejde tværorganisatorisk, opsøgende og proaktivt med stakeholder management.

Derudover har du:

  • Relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for indkøb og/eller supply chain
  • Erfaring med indkøb af råvarer og gerne relevant brancheerfaring fra en produktionsvirksomhed
  • Erfaring med forhandling af og udarbejdelse af internationale leveringskontrakter.

Som person er du målrettet, resultatorienteret og besidder samtidig den nødvendige forståelse og respekt for forskellige lokale og globale kulturer. Der forventes en stor personlig involvering og engagement i løsningen af de forskellige opgaver. Du er opsøgende og proaktiv i hele værdikæden og evner både den interne og eksterne stakeholder management. Du kommer med et åbent mindset og vil være med til at skabe resultater. Desuden behersker du engelsk på forhandlingsniveau.

Du tilbydes

Et attraktivt og uformelt arbejdsmiljø med spændende udfordringer og mulighed for personlig og faglig udvikling i en international atmosfære. Du tilbydes et job med stor kontaktflade i en dynamisk virksomhed kendetegnet ved ansvarlighed, samarbejde og kompetence.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK