Frontend-udvikler

Brænder du for innovative og velstrukturerede frontend-løsninger, og har du altid et naturligt fokus på performanceoptimering?

Virksomheden

Jysk Fynske Medier i Odense er dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier. Senest er Midtjyske Medier kommet med i familien. Det nye mediehus er landets næststørste med en budgetteret omsætning på 2 mia. kroner og 1.600 medarbejdere.

Jysk Fynske Medier er en stor og moderne medievirksomhed, der når over to millioner danskere hver måned med dagblade, ugeaviser, radiostationer og en stribe digitale medier.

Visionen for Jysk Fynske Medier er at skabe en mediekoncern med styrke til at fastholde og udvikle de regionale og lokale mediers afgørende rolle for demokrati og sammenhængskraft i lokalområderne.

Du kan læse mere her.

Jobbet

Vi søger en dygtig frontend-webudvikler, alternativt en fullstack-udvikler med primært fokus på frontend. Den nye frontend-webudvikler vil blive en del af den hastigt voksende udviklingsafdeling hos Jysk Fynske Medier, som i dag består af 35 medarbejdere fra forskellige nationaliteter. Arbejdspladsen er placeret centralt i Odense.

Du kommer ind i en virksomhed, der arbejder med de nyeste teknologier og investerer massivt i udvikling. Du vil blive del af et team på 10 udviklere og 2 projektledere, der udvikler digitale løsninger til vores publicistiske platforme, herunder 12 dagblads-sites og et ugeavis-site, der dækker alle koncernens ugeaviser.

Teamet er lige nu i fuld gang med at udvikle alle koncernens digitale produkter i en helt nyt og topmoderne egenudviklet CMS, som fremadrettet danner basis for udviklingen til de publicistiske platforme.

Din profil

Som person kan du lide at samarbejde med produktejere og interessenter og i fællesskab finde gode løsninger, som du og dine kollegaer i teamet tager ansvaret for at føre videre til moderne digitale kvalitetsprodukter. Du har øje for detaljen, men formår også at tage en tur op i helikopteren og se ønsker og behov i et større perspektiv.

Du evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar for de stillede opgaver, men du er også en konstruktiv teamplayer, der er åben for at lære nyt og kan lide at lære fra dig. Du er god til at kommunikere med både interessenter, andre udviklere og projektledere, og du ser en værdi i dagligt samarbejde, vidensdeling og teknisk pairing.

Du er passioneret omkring frontend-arbejdet, og du ser det som en naturlig del af din hverdag at holde dig ajour med den nyeste viden inden for feltet. Performanceoptimering er et uomgængeligt fokus i alt, hvad du laver.

Det er vigtigt for os, at du har erfaring med eller som minimum kendskab til følgende:

 • JavaScript (ES6)
 • ReactJS / Preact
 • HTML5 / CSS (SASS)
 • Webpack
 • Git.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har en eller flere af følgende i din faglige rygsæk:

 • TypeScript
 • BEM Methodology
 • Erfaring med PHP
 • Restful API
 • Erfaring med Adobe / Sketch
 • Erfaring med SCRUM og det agile mindset.

Du tilbydes

En spændende stilling i Danmarks næststørste mediehus, hvor der er fokus på kvalitet, samarbejde og på alle måder høj performance i vores produkter. Du bliver en del af et ambitiøst og erfarent team, hvor du bliver omgivet af fagligt meget kompetente kollegaer, og derfor får du rig mulighed for teknisk sparring og personlig udvikling.

Du bliver mødt af godt humør og stor hjælpsomhed i en kultur, hvor et team arbejder sammen om at nå de fælles mål. Du får mulighed for en fleksibel dagligdag, hvor du på jobbet mødes med udfordrende arbejdsopgaver.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK