CFO

Evner du at varetage en økonomisk nøglerolle med indflydelse på virksomhedens strategiske beslutninger og fortsatte vækst?

Virksomheden

Europcar er Danmarks største biludlejningsvirksomhed inden for leje og leasing af personbiler, vare- og lastvogne samt busser. Virksomheden beskæftiger mere end 350 medarbejdere i Danmark, og bilflåden udgør ca. 7.000 biler fordelt på mere end 40 afdelinger i Danmark. Europcar er ligeledes blandt verdens største biludlejningsselskaber med over 300.000 biler i mere end 140 lande.

Europcars strategi er fortsat at investere massivt i medarbejderne og talentudvikling for at fastholde en førende rolle i et konkurrencepræget marked. Personligt engagement har været drivkraften i Europcar siden virksomheden blev etableret i 1954. Visionen er at levere fremtidens mobilitetsløsninger, og missionen beskrives som ”Vi leverer altid relevante løsninger med engagement og troværdighed”.

Europcars økonomifunktion er i Aarhus og vil blive CFO’ens daglige arbejdsplads.

Læs mere om Europcar her.

Jobbet

Som CFO har du i samarbejde med den øvrige direktion ansvaret for virksomhedens overordnede forretningsmodel, processer samt value drivers. Med reference til CEO og som del af direktionen bliver du en værdifuld finansiel sparringspartner for den øvrige ledelse og organisation med stor indflydelse på de strategiske beslutninger.

Du får det overordnede ledelsesansvar for økonomi og HR, der består af i alt 17 dedikerede medarbejdere, hvor du leder udviklingen af finansielle og administrative projekter. Dette med henblik på at sikre et opdateret og gennemarbejdet overblik over den økonomiske situation, så Europcars ambitiøse visioner og vækstmål opnås.

I forbindelse med ledelsen af afdelingen bliver dine opgaver:

  • Økonomistyring og rapportering
  • Månedlig, kvartalsvis og årlig budgettering
  • Analyse af risici med henblik på forebyggelse og optimering
  • Udvikling af processer
  • Ledelse af finansielle forretningskritiske projekter
  • Planlægning af mål- og strategiplaner.

Sideløbende og i tæt samarbejde med HR-chefen sikrer du et fortsat højt fokus på medarbejdertilfredshed og -udvikling.

Din profil

Den rette kandidat er formentlig cand.merc.aud. eller tilsvarende og med en MBA som overbygning. Du besidder en stærk forretningsforståelse, som er solidt forankret i en mangeårig erhvervserfaring fra lignende stillinger – og gerne fra en international koncern.

På baggrund af dette har du tilegnet dig et kommercielt mind-set, som kombineret med en strategisk og analytisk tilgang til opgaverne gør dig i stand til at varetage en økonomisk nøglerolle i virksomheden.

Derudover har du en naturlig interesse for data, hvorfor det falder dig naturligt at se teknologien som et betydningsfuldt værktøj til fremdrift.

Det er afgørende, at du besidder robuste ledelsesegenskaber og forstår, at den rette indgangsvinkel til dialog og kommunikation er afgørende for virksomheden og dens ansatte. Du er en naturlig go-to person med et positivt sind, som nyder at have en bred kontaktflade.

Du taler og skriver naturligvis engelsk på forhandlingsniveau, ligesom sprogkundskaber i fransk er en fordel.

Du tilbydes

Som CFO og medlem af direktionen ved Europcar får du en betydningsfuld stilling i en velkonsolideret international virksomhed med fart på. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, hvor du qua din lederrolle og position i organisationen får betydelig indflydelse og mulighed for at skabe mærkbare resultater i en dagligdag med spændende opgaver og mange vigtige beslutninger, der skal træffes.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK