SAP-supporter

Vil du udvikles fra en dygtig SAP-supporter til Business Process Application Engineer?

Virksomheden

NKT er en førende global leverandør til energisektoren. NKT designer, producerer og markedsfører højkvalitetskabler, tilbehør og løsninger til segmenterne, elektrisk infrastruktur, byggeri- og jernbaneindustrien.

NKT leverer kreative, højteknologiske og bæredygtige produkter, services og løsninger til deres kunder.

Du kan læse mere her.

Jobbet

NKT er midt i en større SAP-implementering og skal til IT-teamet i Asnæs bruge en supporter til at lave 1st level og 2nd level support til brugere i salg, økonomi, shipping og Commercial Support Center.

Efterhånden som implementeringen falder på plads inden for 1-2 år og behovet for support mindskes, udvikles stillingen i højere grad til at være en rolle som Business Process Engineer. Opgaverne vil bestå af at støtte brugerne i forbindelse med analyser, definere ønsker til ydelser fra systemet, og optimere processer der understøtter brugerne i den daglige drift. Du vil komme til at fungere som koblingen mellem brugere i virksomheden og interne samt eksterne samarbejdspartnere. NKT er en international virksomhed, hvor rejseaktivitet kan forekomme op til ca. 10 dage om året.

Din profil

Du har nogle års erfaring fra et job som SAP-supporter og har mod på at udvikle dig inden for SAP-verdenen. Har du allerede snuset til analyser og procesoptimering, vil dette selvfølgelig være en fordel.

Følgende moduler er du med fordel velbevandret i:

  • SAP Sales and Distribution (SD)
  • SAP Production Planning (PP)
  • SAP Materials Management (MM)
  • SAP Quality Management (QM)
  • SAP Inventory Management (IM)
  • SAP Warehouse Management (WM)

Du tilbydes

En spændende mulighed for personlig udvikling i en international virksomhed, som er under konstant forandring og udvikling. Desuden tilbydes du særdeles attraktive løn- og ansættelsesforhold.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK