ERP-systemkonsulent

Er du forretningsorienteret og motiveres du af at optimere en international produktionsvirksomhed?

Virksomheden

BROEN A/S er en international virksomhed inden for styring af vand, fjernvarme og naturgas. Virksomheden arbejder i dag inden for en række industrier og eksporterer sine produkter til mere end 50 lande. BROEN har ca. 600 medarbejdere og egen produktion i Danmark, Polen og Rusland.

BROEN er en del af den hollandske koncern Aalberts, som består af mere end 200 virksomheder fordelt i over 30 lande.

Du kan læse mere om BROEN her.

Jobbet

Som ERP-systemkonsulent bliver du en del af et internt team, som i samarbejde med de forretningsansvarlige står for procesoptimeringer.
Du kommer til at deltage i M3 relaterede projekter, samtidig med at du får ansvar for Infor M3 support og drift.
Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Drift og support af Infor M3 og relaterede produkter for ca. 300 brugere fordelt på Danmark, Sverige, Finland, Polen og USA
  • Medvirke til løbende procesoptimering og udvikling i brugen af M3
  • Procesanalyser
  • Integration af ERP-system, herunder integration til produktionslinjer
  • Dokumentation.

Der vil normalt kun være få rejsedage (< 10/ år)

Din profil

Du er forretningsorienteret og motiveres af at forstå forretningens behov, hvor du værdsætter at servicere og understøtte forretningen.

Du har sandsynligvis erfaring med M3 fra en tilsvarende stilling som ERP-systemkonsulent eller fra anden funktion, hvor du har fået et bredt kendskab til de forskellige områder og tilstrækkelig viden til at kunne løse opgaverne.

Du evner at bevare overblikket og kan holde fokus, selv når det går stærkt. Du har forståelse for processerne i en produktionsvirksomhed og har du erfaring med projektledelse, er det en fordel.

Som person er du en udadvendt teamplayer med godt humør, som er god til at kommunikere på alle niveauer, hvor du gerne deler din viden med kolleger.

Du har stærke kommunikative evner på både dansk og engelsk.

Du tilbydes

Du bliver en del af en succesrig organisation og en dynamisk og fleksibel arbejdsplads, hvor tonen i afdelingen er fri og uformel. Du vil indgå i et team af dygtige og engagerede medarbejdere, der bruger hinanden som gensidige sparringspartnere, både i interne teams og på tværs af faggrænser.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK