Udvikler

Er du udvikler med et par års erfaring inden for SQL, PL/SQL eller C#, og har du fået mod på mere? Har du samtidig forretningsforståelse og sans for struktur? Så har vi en spændende stilling på Curits hovedkontor i Vejle.

Virksomheden

Curit er et ERP-konsulenthus med speciale i ERP-systemet IFS Applications. Curit ApS er etableret i 2003 af Aase Appel Steffensen og Carsten Kaaber, funderet på deres ekspertise og erfaring som IFS-konsulenter hos IFS Denmark.

Kundeporteføljen og den afledte opgavemængde har været støt stigende gennem årene, og heraf har Curit ApS vækstet og høstet succeser. Medarbejderantallet er bl.a. steget fra fire medarbejdere i 2003 til 25 i 2018, og der er indgået partnerskab med det norsk/svenske IFS konsulenthus Addovation. Virksomheden har modtaget Børsen Gazelle i både 2014, 2016 og 2018 og er kåret til Danmarks bedste ERP-virksomhed i Computerworld, samt tredje bedste IT-virksomhed i Danmark af Computerworld 2018.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

Bliv en del af et af Danmarks skarpeste teams med kort fra tanke til handling og masser af indflydelse. Curit har brug for endnu en dygtig udvikler, der kan være med til at løse større og mindre udviklingsopgaver og styre projekter helt fra idé til idriftsættelse.

Har du lyst til at være med i den rivende udvikling af fremtidens ERP-systemer, og er du nysgerrig og brænder for at udvikle dig fagligt, så har vi jobbet til dig i en nyoprettet stilling.

Som udvikler vil du indgå i et team med engagerede og dygtige kolleger, som også prioriterer socialt samvær højt. Opgaverne vil være en kombination af:

  • Alle faser af udviklingsprojekter lige fra analyse/design til test og release
  • Front end og back end-udvikling
  • Nyudvikling
  • Vedligehold af eksisterende løsninger
  • Integrationsopgaver.

Din profil

Din baggrund eller uddannelse er ikke afgørende. Det vigtigste er dine resultater som udvikler samt din personlighed. Derudover vil følgende kvalifikationer blive prioriteret:

  • Du har erfaring med SQL og C# og stor lyst til at arbejde med PL/SQL.
  • Du kan arbejde individuelt såvel som i teams, hvor åbenhed, tillid og dialog er nøgleordene.
  • Som person er du nysgerrig, god til at skabe kontakt med andre og få sat ting i gang.
  • Du arbejder struktureret og har et skarpt blik for at udvikle integrerede og brugervenlige løsninger, som hjælper kunderne på bedst mulige vis.
  • Du har en god forretningsforståelse og er ikke bange for at stille spørgsmål.

Du tilbydes

I jobbet vil du have en bred kontaktflade internt og eksternt, og du vil oparbejde stor indsigt i kundernes forretningsgange. Den ambitiøse kandidat vil have gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en voksende IT-virksomhed.

Vi tilbyder en spændende hverdag i en moderne virksomhed, der har nogle af Danmarks største virksomheder som kunder, og som er kendt for sin kvalitet og høje leveringsevne. Curit gennemgår i disse år en kraftig vækst og udvikling, som betyder, at kandidaterne kan se frem til at blive udfordret og udviklet både fagligt og personligt.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK