Quality Manager, VVS

Har du VVS-erfaring og interesserer du dig for kvalitetsstyring?

Virksomheden

Roth North Europe A/S er et datterselskab til Roth Industries GmbH.

Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører komplette brugsvands- og gulvvarmesystemer, specielt tilpasset det nordeuropæiske marked. Med nationale salgsorganisationer og salg gennem VVS-grossister er produkterne lettilgængelige i hele Norden, Baltikum og UK.

Produkterne produceres primært på egne fabrikker i Tyskland og er kendetegnet ved tysk kvalitet og grundighed. Produkterne er certificerede i.h.t. ISO 9001, og produktionen er miljøcertificeret efter 14001. Internationale tests, kontrol og registrering sikrer den bedste kvalitet.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

Som Quality Manager for North Europe kommer du til at varetage en bred vifte af opgaver i forhold til kvalitetssikring og for at sikre en tilfredsstillende produktkvalitet. Dine opgaver bliver bl.a. videreudvikling af virksomhedens kvalitetssikring og reklamationshåndtering.

Du får en bred kontaktflade, både med leverandører og internt med lager, produktion, teknisk afdeling og med produktcheferne i de enkelte lande. Du kommer således til at agere bindeled mellem virksomhedens salgsorganisationer i Nordeuropa og med leverandører.

Dine arbejdsopgaver bliver desuden:

  • Videreudvikling af kvalitetssikring og reklamationshåndtering
  • Sætte sig ind i og løbende holde sig opdateret i forbindelse med relevante normer og regler indenfor VVS-området
  • Vedligeholde produktgodkendelser m.m. på de enkelte markeder
  • Registrering og håndtering af reklamationer
  • Løbende kvalitetskontrol på indkomne varer, såvel nye som eksisterende produkter
  • Tovholder i forbindelse med korrigerende handlinger

Arbejdspladsen er på det nordiske hovedkontor i Frederikssund, lidt nordvest for København.
Der vil kun være ganske få rejsedage (max fem dage årligt).

Du får reference til Head of Product Management.

Din profil

Du interesserer dig for kvalitetsstyring, og det er en fordel, hvis du har erfaring med implementering og udvikling af kvalitetsprocesser. Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til ISO9001- og ISO14001-standarderne samt erfaring med 8D-rapportering.

Jobbet kræver en VVS-teknisk forståelse. Du har sandsynligvis en teknisk uddannelse, måske installatør, procesteknolog, maskinmester eller ingeniør. Du besidder stærke IT-kompetencer og er vant til at begå dig i MS Office, herunder Excel.

Som person er du struktureret, analytisk og har fokus på detaljer. Derudover evner du at kommunikere på både dansk og engelsk, mundtligt og skriftligt.

Du tilbydes

Roth North Europe A/S tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk og innovativ virksomhed, hvor din profil har mulighed for at præge virksomhedens fortsatte succes.

Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer i en uformel organisation.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK