Frontend-udvikler

Har du lyst til at være med på en ambitiøs digital rejse og dermed være med til at optimere brugeroplevelsen af teknologiske platforme?

Aros Forsikring – stiftet i 1921

Selskabet er i dag vokset til et landsdækkende forsikringsselskab med hovedkontor i Viby ved Aarhus. Aros Forsikring, der er kundeejet, har en præmieindtægt på ca. DKK 180 mio. og beskæftiger 62 medarbejdere.

Med fokus på nærvær og hæderlighed leverer Aros Forsikrings engagerede medarbejdere private forsikringer til hele familien baseret på nogle af markedets bedste dækninger og effektive skadebehandling. Aros Forsikring er kendt for at være det forsikringsselskab, som kunderne kan regne med.

Læs mere om historien, værdier og CSR her.

Design, udvikling og drift af frontend-løsninger

Som en del af et ungt, engageret team og med reference til CFO tager du aktivt del i udviklingen af Aros Forsikrings kommende salgssystem, skadesystem, kundeportal og webshop.

Der er behov for et øget fokus på brugervenlighed og der stilles stigende krav til integration til eksterne systemer/portaler. Så for at optimere arbejdsgangene og oplevelsen for både sælgere og kunder, er der brug for opgradering til moderne innovative løsninger.

Agilt mindset med evnen til at designe brugervenlige software-løsninger

Du har en relevant uddannelse inden for IT-udvikling og har gennem nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling opnået solid fortrolighed med HTML, Javascript, og framework og ligeledes har kendskab til C#.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • kan varetage direkte dialog med samarbejdspartnere
  • nemt kan tale med og supportere sælgere og øvrige brugere
  • trives med at få hjulene til at dreje og tage hånd om såvel små som større projekter
  • har sans for detaljen, kan arbejde selvstændigt og struktureret

Du er selvfølgelig passioneret omkring frontend-arbejdet og du ser det som en naturlig del af din hverdag at holde dig ajour med den nyeste viden inden for feltet. Derudover ser du en værdi i dagligt samarbejde og vidensdeling med kollegaer.

Elimineret bureaukrati med en flad organisationsstruktur

Miljøet bærer præg af en uformel, direkte og åben dialog med hinanden til gavn for både kunderne og medarbejderne.

Der er fokus på nytænkning og digitalisering og med stillingen som frontend-udvikler får du mulighed for at få indflydelse på selskabets teknologiske udvikling.

Du tilbydes desuden en konkurrencedygtig lønpakke og en række attraktive personalegoder.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK