Executive Assistant

Har du power og lyst til at arbejde direkte for CEO’en i et job, hvor din rolle bliver afgørende for en velfungerende hverdag?

Velkonsolideret virksomhed

Vores kunde, der er førende leverandør inden for deres branche, er en international produktionsvirksomhed med datterselskaber i Østeuropa og Asien.

Virksomheden har hovedkontor i Østjylland og er i positiv vækst.

Central rolle med marketing, HR og administration

Som Executive Assistant får du en bred vifte af opgaver på operationelt niveau, hvor din rolle vil være koordinerende, supporterende og opfølgende for direktionen.

Din deltagelse i direktionsmøderne giver dig en helt unik indsigt i mange beslutninger, der resulterer i både interne tiltag og eksterne aktiviteter, hvor du bl.a. skal være med til at sikre eksekvering på udvalgte opgaver med fokus på overholdelse af handlingsplaner og deadlines.

I hverdagen varetager du:

  • Kvalitetssikring af virksomhedens corporate-materialer
  • Vedligeholdelse af hjemmeside, LinkedIn og marketingmaterialer
  • Løbende optimering af interne politikker, træningsmaterialer og stillingsbeskrivelser
  • Håndtering og besvarelse af ansøgere
  • Koordinering af kunde- og medarbejdertilfredshedsundersøgelse
  • Diverse analyser baseret på data og tal
  • Kalender- og mødeplanlægning samt udarbejdelse af referater

Du arbejder tæt sammen med CEO’en og i krydsfeltet mellem direktion og øvrige stakeholders i virksomheden og bliver dermed den naturlige go-to person i organisationen.

Servicemindet med et højt drive

Du har sikkert inden for de seneste 5 år færdiggjort en lang videregående uddannelse inden for kommunikation, organisation og/eller strategi. Derudover har du måske nogle års erfaring fra en lignende stilling eller en baggrund fra en marketing-/HR-afdeling.

Du mestrer diskretion til fingerspidserne, og du formår altid at holde hovedet koldt, så du kan overskue komplekse problemstillinger og en hektisk hverdag.

Med dit imødekommende væsen evner du både at være lyttende og komme med input til optimeringer. Du arbejder struktureret og selvstændigt, men samtidig er det afgørende, at du er fleksibel i din kontakt med dine kollegaer – også når de gælder rutineprægede og praktiske opgaver.

IT og digitale platforme er for dig naturlige redskaber. Du er selvfølgelig superbruger i hele Office-pakken, især PowerPoint og du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på et professionelt niveau.

En hverdag, hvor to dage ikke er ens

Du tilbydes et udfordrende job og en varieret hverdag, hvor du med dit engagement kan få væsentlig indflydelse på virksomhedens aktiviteter.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK