Business Unit Manager

Du får ansvaret for at videreudvikle GulogGratis.dk. Vil du have en nøglerolle i udvikling og eksekvering af en ambitiøs go-to-market-strategi?

Virksomheden

GulogGratis.dk er Danmarks 2. største markedsplads. Virksomheden har eksisteret siden 1991, hvor annoncerne blev ringet ind til et tillæg i de lokale og regionale dagblade. Tillægget findes endnu, men er løbende blevet suppleret med digitale platforme, der står for langt den største del af handlerne.

GulogGratis.dk er blandt de største danske sites og hjælper hver måned over 1,5 mio. brugere med at handle brugte varer nemt og sikkert.

GulogGratis.dk er et selvstændigt selskab, der er 100% ejet af Jysk Fynske Medier og beskæftiger ca. 50 medarbejdere. Jobbet varetages fra hovedkontoret i Odense.

Jobbet

Stillingen som Business Unit Manager er nyoprettet, og du vil med reference til COO skabe afsættet for dit eget job. Du får det overordnede P/L-ansvar og skal sammen med dit team videreudvikle og vækste forretningen.

Du står i spidsen for videreudvikling og eksekvering af den nuværende strategi og varetager dermed det samlede end-to-end-ansvar.

GulogGratis skal bringes i ny retning med endnu mere relevans og effekt for den enkelte bruger og der skal skabes forretningsudvikling i nye vertikaler.

Du varetager ledelsen og udvikling af salgsorganisationen, der består af 20 medarbejdere og bliver derudover det naturlige omdrejningspunkt for den øvrige del af organisationen.

I tæt samarbejde med R&D deltager du i udvikling af produktporteføljen, så de kommercielle muligheder omsættes til konkrete handlinger.

For at få succes i jobbet skal du være en god købmand, ambitiøs og have blik for at finde den løsning, der passer den enkelte kunde, hvad enten det drejer sig om salg af brugte biler eller babyudstyr.

Din profil

Du har en relevant videregående uddannelse inden for salg, ledelse, markedsføring og/eller økonomi. Ideelt har du en baggrund, der er en kombination af strategiarbejde og salg, hvor du har demonstreret solide resultater med at udvikle markeder, digitale kanaler og samtidig formår du at skabe en kommerciel stærk forretning.

Det falder dig naturligt at arbejde hands-on med projekterne, tage personligt ansvar, og træffe beslutninger i tæt samarbejde med dine fagligt dygtige medarbejdere og kollegaer.

Du er en stærk leder, og med din motiverende og inkluderende ledelsesstil evner du at være kulturbærer på virksomhedens ”udviklingsrejse”. Du ved desuden, at den rette kommunikation er afgørende for et velfungerende samarbejde, og du møder folk i øjenhøjde, uanset hvor de er placeret i organisationen.

Du tilbydes

En udfordrende position med gode muligheder for selv at forme dagligdagen i en af de mest moderne medievirksomheder i Danmark. Du får dygtige kollegaer med stor indsigt i branchen, som brænder for det de laver.

Du bliver dermed del af en arbejdsplads med højt til loftet og sparring på tværs af koncernen – og ikke mindst med mulighed for at få væsentlig indflydelse på videreudviklingen af GulogGratis.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK