Operations Manager

Er du operationelt stærk – og har du næse for, hvor værdierne skabes og dermed kan omsætte idéer til konkrete løsninger?

Virksomheden

Sherwin-Williams er i dag den 3. største overflade-behandlingsvirksomhed i verden. Sherwin-Williams er i dag globalt markedsledende inden for produktion, udvikling, distribuering og salg af overfladebehandling og relaterede produkter til professionelle-, industrielle- og detailkunder.

Sherwin-Williams har kontorer i 45 lande, mere end 60.000 ansatte worldwide og har salgsenheder i mere end 70 lande.

I Danmark er Sherwin-Williams et salgs- og distributionscenter med 19 medarbejdere på lokationen i Herning.

Læs mere her.

Jobbet

Som Operations Manager er du, med reference til CFO, hovedansvarlig for de samlede operationelle aktiviteter for Sherwin-Williams Denmark. Du går dermed i spidsen for indfrielse af virksomhedens høje krav til kundeservice samt effektive interne leveranceprocesser, så SW-målsætninger også i fremtiden opnås. Dit ansvar og din berøringsflade spænder bredt over bl.a. kundeservice, indkøb, lager, kvalitet og arbejdsmiljø.

Af andre væsentlige opgaver kan nævnes:

  • Ledelsesmæssige ansvar for Produktion, Lager og Customer Service Center, hvilket i alt tæller 5 medarbejdere
  • At være proaktiv sparringspartner for salgsfunktionen og teknisk afdeling
  • Sikre at Sherwin-Williams Denmark overholder lovmæssige krav og standarder
  • Implementering af strategier, politikker og mål fra moderkoncernen, så KPI’er efterleves
  • Optimering af lagerbeholdning, løbende kvalitetssikring samt håndtering af kundereklamationer.

For at få succes i jobbet, er du indstillet på at arbejde hands-on og det falder dig naturligt at være en integreret del af den samlede forretning ved at kunne arbejde på flere niveauer i organisationen.

Din profil

Vigtigst er, at du er motiveret for at spille en central rolle i en meget agil og dynamisk hverdag.

Du har formentlig en videregående teknisk uddannelse eller flere års praktisk erfaring kombineret med HD eller tilsvarende. Desuden har du solid erfaring med BtB-markedet og kender til de udfordringer, der kan være med salg/levering til professionelle kunder.

Måske har du allerede beskæftiget dig med ledelse. Alternativt er du klar til at tage næste skidt i din karriere og dermed få endnu større ansvar. Dit åbne sind og empatiske væsen gør dig i stand til at kommunikere i øjenhøjde med forskelligartede profiler og kulturer.

Koncernsproget er engelsk, så dette mestrer du naturligvis på højeste niveau, ligesom dine IT-kompetencer også er veludviklede.

Du tilbydes

Du bliver del en markedsledende virksomhed, hvor du får mulighed for at få indflydelse fra dag ét.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK