Product Manager – Consumer Products

Vil du være med til at videreudvikle et af Bridgestones vigtigste forretningsområder?

Virksomheden

Bridgestone Danmark er et datterselskab i Bridgestone Corporation, verdens største dæk- og gummiproducent og førende inden for mobilitetsløsninger. Bridgestone Corporation blev grundlagt i Tokyo i 1931, og har i dag mere end 140.000 ansatte på verdensplan.

Virksomheden udvikler og producerer dæk til fly, personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner, som i Danmark sælges via et bredt netværk af forhandlere over hele landet.

Du kan læse mere her.

Jobbet

Som Product Manager for Bridgestones consumer-produktportefølje (dæk til personbiler, varebiler og motorcykler) varetager du ansvaret for at sikre en markedsorienteret produkt-pipeline inden for kategorien.

Sammen med Sales Managers skal du sikre vækst i produktkategorien.

Opgaverne spænder bredt fra salgsforecast og demand planning til udarbejdelse af value proposition, road maps, prissætning til optimering af procesværktøjer, leverancer og informationsdeling mellem nordiske lande og Bridgestone Europa.

Dine opgaver består af:

  • Udarbejdelse af og ejerskab for produktkategoriens strategi og salgsmål
  • Gate meetings med Bridgestone EMEA Product Category Management
  • Håndtering af forecast-processer, produktets livscyklus og vedligeholde data i SAP
  • Administrere budgetter i samarbejde med salg
  • Overvåge markedstendenser, konkurrenter og disses produkter
  • Deltage i forretningsplanlægning og udarbejdelse cost-to-serve-analyser
  • Forbedre det interne salg- og logistikflow i tæt samarbejde med logistikafdelingen, supply chain og kundeservice
  • Produkttræning af internt personale, eksterne partnere og kunder.

Stillingen er i Hinnerup i nærheden af Aarhus.

Din profil

Den uddannelsesmæssige baggrund for at kunne bestride denne stilling er formentligt en cand.merc. med kommercielt afsæt. Du har nogle års dokumenteret erfaring med product management, salg eller produktudvikling.

Din strategiske tankegang gør dig i stand til at organisere og lede en produktportefølje på tværs af en international matrixorganisation.

Du er ambitiøs med et højt drive, og du evner at træffe de rigtige beslutninger i højt tempo. Derudover besidder du fremragende kommunikations- og interpersonelle færdigheder og begår dig flydende på både dansk og engelsk.

Du tilbydes

Som Product Manager hos Bridgestone bliver du en del af et højtkvalificeret team. Du ser dermed frem mod en udfordrende position, hvor du får indflydelse på den fremadrettede vækst.

Ansøgning

Bemærk, at vi har brug for dit CV på engelsk.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK