Projektsælger/rådgivningskonsulent

Har du et godt ”tag” på rådgivere og entreprenører, og evner du at yde den bedste rådgivning og salg inden for byggeri?

Virksomheden

Bag BMI Danmark står to af tagbranchens stærkeste brands Icopal og Monier. I BMI Danmark giver vi vores kunder adgang til det bredeste udvalg af løsninger til både skrå og flade tage. For os er et tag ikke bare et tag: Et tag er tryghed, sikkerhed og livskvalitet, og vi tilbyder altid de bedste løsninger til vores kunder, uanset hvilken slags tag de ønsker sig. Hos BMI får vores kunder al den ekspertise og rådgivning, de har brug for, samlet under ét tag - og vi har mere end 165 års erfaring at dele ud af.

Læs mere her.

BMI Group har hovedsæde i London, selskaber og produktionsfaciliteter i Europa, Asien og Afrika og mere end 9.500 medarbejdere verden over.

Jobbet

Som projektsælger refererer du til salgschefen.

I distriktet, som indbefatter Jylland og Fyn, bearbejder du arkitekter, ingeniører, boligselskaber, industrikunder og entreprenører med det formål at påvirke alle involverede parter i beslutningsprocessen, såvel teknisk som kommercielt, i forbindelse med nybyggeri og renovering.

Dit produktprogram inden for skrå tage består af membraner, undertage og tagsten, og sammen med kunderne identificerer du nye projektmuligheder, hvor du tager ansvar for hele processen fra tilbudsudarbejdelse, materiale-/forhandlervurdering og efterfølgende opfølgning i samarbejde med teamet.

Derudover varetager du undervisningen af relevante interessenter og har løbende et tæt samarbejde med motiverede kollegaer inden for forhandlersalg.

Din profil

Du har højst sandsynligt en byggeteknisk uddannelse, hvor du har nogle års erfaring som sælger, teknisk konsulent, byggeleder eller byggerådgiver.

I dine tidligere jobs har du skabt gode resultater med salg til professionelle kunder, og du ved, at den rette kommunikation og kontinuerlig opfølgning er afgørende for gode resultater. Du kender ligeledes til, hvilke succeskriterier, der gør sig gældende i et samarbejde med rådgivere og entreprenører.

Du formår at prioritere og strukturere dine egne opgaver og trives i en selvstændig, udadvendt funktion, hvor du har en bred kontaktflade.

IT er for dig et naturligt arbejdsredskab, og du er vant til at arbejde med CRM i din dagligdag. Derudover behersker du engelsk på brugerniveau.

Du tilbydes

Et særdeles spændende og udviklende job hos Danmarks markedsledende producent inden for tagdæknings- og fugtisoleringsløsninger. Du får et stærkt professionelt team i ryggen, så I sammen sikrer BMI Danmarks fremtidige ekspansion.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK