Erhvervsrådgiver

Er du ambitiøs, og går du til opgaverne med højt engagement og nidkærhed?

Solidt pengeinstitut

Vores kunde har efter en række fusioner i dag opnået en betydelig position på det danske bankmarked og tilbyder en bred vifte af finansielle ydelser, rådgivning og produkter med forretningsmæssigt fokus på både privat- og erhvervskunder.

Til en af filialerne i Østjylland søger vi en dynamisk erhvervsrådgiver.

Selvstændigt ansvar for egen kundeportefølje

Som erhvervsrådgiver varetager du rådgivning, salg og kreditgivning for mindre samt mellemstore erhvervskunder fra en lang række spændende brancher.

Kendetegnet for virksomhederne i området er, at de er velkonsoliderede og ligeledes i en positiv udvikling og samtidig har pengeinstituttet en god markedsposition. Dermed er der grundlag for at skabe yderligere kundetilgang, hvor du selv driver processerne fra opsøgende arbejde, udarbejdelse af individuelle tilbud til løbende servicering og fastholdelse.

Du opbygger gode relationer med kunderne og sætter en ære i at tilbyde langsigtede og bæredygtige løsninger. Samtidig er du faglig sparringspartner med dine kollegaer og ved at vidensdeling på tværs er fundamentet for et godt samarbejde.

Kompetent rådgiver med sunde kreditmæssige holdninger

Du er uddannet i et pengeinstitut og har nogle års erfaring som erhvervsrådgiver, hvilket har givet dig solidt kendskab til DLR, pension, forsikring og investering. Du har løbende opdateret din viden og har formentlig suppleret din uddannelse med en HD, alternativt en videreuddannelse fra Finanssektorens Uddannelsescenter.

Du har selvfølgelig en stærk regnskabsforståelse og tænker i optimalt ressourceforbrug i forhold til kundens potentielle indtjening.

Samarbejdsorienteret, udadvendt og empatisk er ligeledes nogle af dine kendetegn, ligesom netværksarbejde falder dig naturligt. Du arbejder altid struktureret og overholder de aftaler, du indgår med både eksterne og interne interessenter.

Høj faglighed og stor indflydelse

Du kigger ind i en kultur med høj grad af medbestemmelse og en udpræget ansvarlighed blandt dine kollegaer.

Pengeinstituttet ønsker med dette at danne de optimale rammer for et konstruktivt arbejdsklima med fokus på trivsel og udvikling.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK