Bogholder

Er du en dygtig og struktureret bogholder der kan tage ansvaret for den daglige bogføring og som har lyst til at avancere?

Virksomheden

Davai ApS er en privatejet virksomhed grundlagt i 1984 som en enkeltmandsvirksomhed. Gennem årene har virksomheden udviklet sig til en international entreprenør, der er specialiseret inden for brorenovering, certificeret vindmølleservice samt leverandør af højtuddannet og certificeret arbejdskraft inden for en bred vifte af områder.

Davai lægger vægt på kvalitet og overholdelse af deadlines, og virksomheden udvikler løbende en omfattende database med professionelle, specialuddannede og certificerede medarbejdere, der altid er klar til at varetage både on- og offshore-opgaver. Alle med erfaring fra projekter i hele Europa.

Virksomheden har hovedsæde i Grenå på Djursland og omsætter for ca. DKK 50 mio. årligt og beskæftiger i gennemsnit over året 50 medarbejdere.

Du kan læse mere om Davai her.

Jobbet

Davai ApS søger en stærk økonomisk generalist i rollen som bogholder. Som bogholder får du en aktivitetsfyldt dagligdag med en lang række spændende opgaver og med kontakter både internt og eksternt.

Du skal håndtere de daglige arbejdsopgaver, som findes i en bogholderifunktion. Herunder bl.a.:

  • Fakturering, kontering, betaling og opfølgning (kreditor- debitorstyring)
  • Likviditetsstyring
  • Finansbogføring, momsregnskab, løbende afstemning af kassebeholdning, bankkonti, moms, skatter og afgifter mv.
  • Lønbogholderi - herunder refusion, barsel, ferie m.m.
  • Leverance af div. løn- og medarbejderrelaterede statistikker internt og eksternt
  • Projektstyring i C5
  • Månedlig afstemning af balance
  • Ad hoc opgaver.

Stillingen er placeret i Grenå, og denne er nyoprettet, hvorfor du vil få stor indflydelse på bl.a. indhold, planlægning og processer.

Din profil

Din baggrund er formodentlig en grundlæggende uddannelse indenfor kontor/økonomi kombineret med den rigtige personlighed og relevant erfaring.

Du arbejder i dag med lignende ansvarsområder, og du kommer gerne med erfaring fra en mindre virksomhed. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i en ejerledet virksomhed, samt kendskab til samhandel med udlandet.

Du arbejder med et stort engagement, hvilket gør dig i stand til at løse både de konkrete opgaver, men også til at bidrage aktivt til Davai ApS’ fortsatte udvikling.

Du er den stærke økonomifunderede generalist, der med indsigt, overblik, selvstændighed og robusthed og skaber unikke resultater. Du er proaktiv og initiativrig. Du er den alsidige bogholder, der håndterer opgaverne med ansvarlighed og omtanke.

Som person er du åben, robust og kan håndtere mange forskellige ansvarsområder og tilhørende arbejdsopgaver samtidig. Du er serviceminded og i besiddelse af en sund kritisk sans. Du har forståelse for at arbejde i en ejerledet virksomhed, hvor aktiviteterne er mange.

Det forventes, at du både kan og vil selv, og at du ikke er bange for at sige tingene, som de er. Du er rutineret bruger af MS Office, især Excel, og har et godt kendskab til ERP-systemer, gerne C5.

Du behersker både dansk og engelsk i både skrift og tale på et højt niveau.

Du tilbydes

Du kommer med på en spændende rejse i en entreprenørvirksomhed, hvor tingene ikke står stille, hverken nationalt eller internationalt. Der arbejdes bl.a. på en række store projekter, som er på vej.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling med frie rammer i en organisation med flad struktur, uformel omgangstone og korte beslutningsprocesser.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK