Business Controller

Evner du at være en vigtig sparringspartner for ledelsen, og kan du drive optimeringsprojekter i en international koncern?

Verdensførende virksomhed

Pindstrup Mosebrug A/S er en af verdens førende producenter af dyrkningsmedier til gartnerier og haver. Virksomheden har samlet årtiers viden om dyrkningsmedier i deres kvalitetsproces fra råvare til det færdige produkt, og dyrkningsmedier fra Pindstrup er derfor et stærkt grundlag for sunde planter.

Pindstrup har hovedkontor og produktion i Danmark, fabrikker i Nordirland, Spanien, Rusland, Estland og Letland, og salgskonsulenter i Europa, USA, Sydamerika, Mellemøsten og Asien. Der er 850 ansatte i koncernen, som omsætter for 1 mia. kr.

Læs mere her.

Gennemskuelighed af nøgletal på tværs af selskaber og landegrænser

Som Business Controller får du med reference til CFO’en en central rolle i koncernen, hvor du med øje for forretningen bidrager til synliggørelse af væsentlige tal, så der på baggrund af disse kan skabes de bedst mulige indsatser.

Du får dermed en bred berøringsflade og en hverdag, der består af mange forskelligartede opgaver:

  • Controlling, nøgletalsberegninger og kalkulationer på investeringer
  • Deltagelse i budgetprocessen som sparringspartner
  • Opfølgning på udenlandske datterselskaber ift. implementering af politikker og procedurer
  • Vedligeholdelse af virksomhedens transfer pricing-program
  • Løbende rapportering til ledelsen.

Derudover tager du aktivt del i en række optimeringsprojekter – fx er der netop igangsat en proces for bedre udnyttelse af IT, herunder implementering af nyt ERP-system.

Et andet væsentligt fokus er effektivisering af den interne handel reklamationshåndtering på tværs af koncernens selskaber. Her er der behov for udvikling og implementering af veldokumenterede politikker.

Med andre ord, får du i allerhøjeste grad mulighed for at afsætte dit peronslige præg på koncernens forretningsgange og arbejdsmetoder i både ind- og udland, og du kan derfor forvente en del rejseaktivitet.

Teoretisk og praktisk funderet med lyst til at udvikle sig

Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed, og din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig cand.merc.aud., HD(R) eller tilsvarende.

Du er lige nu i et sted i din karriere, hvor du har lyst og mod på flere udfordringer, så du motiveres af muligheden for at påvirke tingene og gøre en forskel i en virksomhed med vækst og ambitioner.

Ihærdig, struktureret og kvalitetsbevidst er alle ord, der kendetegner dig og gør dig i stand til at arbejde selvstændigt og målrettet.

Dine analytiske kompetencer kombineret med gode kommunikationsfærdigheder gør dig i stand til at omsætte datasæt og komplicerede sammenhænge til letforståelig viden, og du formår at være i øjenhøjde med mennesker på alle niveauer, på tværs af fag og landegrænser.

Derudover er du en rutineret bruger af Excel og har godt kendskab til ERP-systemer, herunder gerne erfaring med udtræk og behandling af store datamængder. Du taler og skriver selvfølgelig engelsk på et højt niveau.

Rammerne er skabt for en unik chance for at få indflydelse på vejen mod den fremadrettede vækst!

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK