Projektleder til produktstyring, applikationer

Har du evnerne til at lede flere produktudviklingsprojekter samtidig, og trives du i en international organisation med projekter på tværs af landegrænser?

Virksomheden

NKT er en førende global leverandør til energisektoren. NKT designer, producerer og markedsfører højkvalitetskabler, tilbehør og løsninger til segmenterne, elektrisk infrastruktur, byggeri- og jernbaneindustrien.

NKT leverer kreative, højteknologiske og bæredygtige produkter, services og løsninger til deres kunder.

Du kan læse mere her.

Jobbet

Som projektansvarlig bliver det din opgave at vedtage produktudviklingsprojekter og sikre, at de gennemføres på den mest effektive måde. Vi leder efter en projektleder til NKT’s globale Product Management Business Line, hvor du har en afgørende rolle for at nå virksomhedens strategiske mål og styrke det projektstyringsgrundlag, som virksomheden har udviklet inden for de seneste år.

Project Management er et nyt team under Application Product Management, som har til formål at styre projektporteføljen og levere professionel projektstyring til forskellige MV- og LV- kabeludviklingsprojekter, samt skabe værdi gennem styring og koordinering mellem de mange interessenter.

Som projektleder er du en nøgleperson der planlægger og driver end-to-end projektudførelse. Du vil være ansvarlig for en effektiv kommunikation på tværs af forskellige funktioner. Det er dig der sikrer, at projekter er planlagt og budgetteret, og at ressourcer er afsat til at opfylde projektmålene.

Du refererer direkte til virksomhedens Senior Manager, Head of Projects og vil være med til at udføre udviklingsprojekter relateret til NKT’s produktionssteder i hele Europa (Danmark, Sverige, Tjekkiet og Polen).

Du får ansvaret for den daglige styring af igangværende projekter samt udviklingen og forbedringen af projektudførelser. Dine primære arbejdsopgaver består derfor bl.a. af:

  • Gennemførelse af en række tværfunktionelle projekter inden for tid, budget og kvalitet
  • Lede, koordinere og motivere teamwork (drift, designingeniører, salg, supply chain, marketing, indkøb, kvalitet)
  • Forberede og vedligeholde projektdokumentation
  • Rapportere projektstatus til ledelsen
  • Forbedre projektmodeller og procedurer
  • Oprette og justere processer med nøgleinteressenter (Senior Management, projektteamet, Line Managers)
  • Sikre at der læres under projektudførelsen.

Stillingen besættes i NKT’s hovedkvarter i Brøndby. På grund af det globale set-up har du en rejseaktivitet på ca. 10-20 dage om året.

Din profil

Vi leder efter en kandidat som:

  • Har en relevant el-teknisk baggrund, fx bachelor i elektroteknik eller lignende
  • 2+ års dokumenteret erfaring inden for projektledelse- og gerne i forbindelse med produktudvikling
  • Taler og skriver flydende engelsk.

Det er et plus, hvis du har erfaring inden for energibranchen, men ikke et krav.

NKT har fokus på at udvikle deres medarbejdere, så selvom du ikke kan svare ja på alt ovenstående, hører vi gerne fra dig. Det vigtigste er, at du er omstillingsparat og villig til at lære.

Du tilbydes

En stilling i en global virksomhed, der er i front i forhold til den grønne omstilling. Stillingen rummer store muligheder for personlig udvikling, både fagligt og karrieremæssigt. NKT har været banebrydende inden for kabelindustrien siden 1891, og i dag bringer de stadig kraft til livet ”power to life”. NKT beskæftiger 3.400 medarbejdere og opererer globalt med hovedkvarter i Brøndby.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK