Strategic Sales Executive

Kan du lide at gå forrest? Er du proaktiv og har et kommercielt mindset, som sikrer salg og omsætning?

Virksomheden

AskCody er etableret i 2011, har hovedkontor i Aalborg og et datterselskab i Boston, USA. Med 27 dedikerede medarbejdere udvikles, serviceres og sælges virksomhedens SaaS-platform, der er behjælpelige med alle organisatoriske aspekter inden for håndtering af møder. Siden virksomheden i 2017 blev VC-funded, har den været i rivende udvikling og har vækstet markant årligt.

AskCody leverer en samlet løsning til Meeting Management bygget til Outlook og Office 365. Løsningen hjælper både globale og lokale virksomheder inden for den offentlige sektor, entreprise og produktion, samt den finansielle sektor med at forenkle de mange administrative opgaver, der typisk er forbundet ved afholdelse af møder. Platformen automatiserer og strømliner booking af mødelokaler og arbejdspladser, administrering af lokaleudstyr, bestilling af mødeforplejning og registrering gæster ved ankomst. Kundeporteføljen består i dag af nogle af verdens største virksomheder og AskCody er anerkendt som en af verdens førende leverandører inden for feltet.

AskCody er i rivende udvikling, og derfor søges nu også en Strategic Sales Executive med arbejdsplads i enten Aalborg, Aarhus eller København.

Se mere her.

Jobbet

Som Strategic Sales Executive har du reference til Revenue direktøren og er med dine salgsindsatser med til at drive virksomhedens fortsatte vækst. Du får en afgørende rolle ift. udvikling og eksekvering af målsætninger for salgsafdelingen, herunder motivering og sparring med medarbejderne i teamet.

Du går forrest, når der skal skabes et mere proaktivt og kommercielt mindset, som sikrer salg og omsætning.

Din kundegruppe er entreprisemarkedet i Skandinavien, hvor du står i spidsen for den fulde salgsproces, såsom præsentationer, forhandlinger og sikrer det rette after-sales forløb.

Derudover bliver du en del af udviklingen af go-to-market strategier, samt tilpasninger og optimeringer af salgsprocesser. Du kommer til at deltage i events og konferencer og sikrer dermed løbende vedligeholdelse af kunderelationer.

Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig en længerevarende uddannelse, som fx cand.merc., ingeniør eller lign. Det er afgørende, at du har succesfuld erfaring med at sælge software til mid-market og up-market kunder, og kender du til SaaS produkter, vil det være en fordel. Du evner at styre salgsprocessen fra planlægning til lukning af ordren og kender vigtigheden af at positionere produktet – også overfor konkurrenternes produkter.

Du bliver motiveret af at lære nyt, hvilket gør det naturligt for dig, at holde dig opdateret på tendenser i branchen.

Som person er du ambitiøs med et højt drive, hvor der er fokus på både interne og eksterne relationer og samarbejdspartnere. Du kan håndtere flere opgaver på en gang og med dine fremragende kommunikationsevner formår du et influere og inspirere mennesker omkring dig.

Du tilbydes

Du kommer med på en udviklende rejse i en innovativ vækst virksomhed, hvor tingene aldrig står stille, hverken nationalt eller internationalt.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en organisation med flad struktur, uformel omgangstone og korte beslutningsprocesser.

Der er mulighed for hjemmekontor, eller arbejdsplads på satellit kontor i enten Aarhus eller København. Det forventes, at du er i Aalborg ca. 1-2 gange om ugen.

Attraktiv gagepakke, bestående af en fast løn + bonus, samt pension og sundhedsforsikring.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK