Financial Controller

Vil du være med til at udvikle økonomifunktionen i en dynamisk, børsnoteret virksomhed med internationale kunder, leverandører og datterselskaber og med hovedkvarter i Aalborg?

Virksomheden

GomSpace er en globalt ledende udvikler og producent af high-end nanosatellitter for kunder på de forsknings-, statslige- og kommercielle markeder. GomSpaces styrker inkluderer systemintegration, nanosatellit-delsystemer og avanceret miniature radioteknologi. GomSpaces internationale organisation er dedikeret til at forstå kundernes krav og behov og medarbejderne arbejder engageret efter at imødekomme og efterleve disse.

GomSpace har i dag ca. 175 ansatte, egne produktions- og testfaciliteter, og servicere kunder lokaliseret i mere end 50 lande. GomSpace, der har hovedkvarter i Aalborg, er børsnoteret på Nasdaq First North Premier Stockholm (GOMX) og har datterselskabet, GomSpace Sweden AB, i Sverige.

Læs mere om GomSpace her.

Jobbet

Attraktivt job i en dynamisk og vækstorienteret international virksomhed med et inspirerende arbejdsmiljø, fagligt dygtige kollegaer og med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Du bliver en del af Finance i GomSpace og indgår i et syv-personers team med reference til selskabets CFO, arbejdspladsen er på GomSpaces hovedkontor i Aalborg.

Primære arbejdsopgaver og ansvarsområder i jobbet:

  • Finansiel controlling af koncernens datterselskaber:
    • Ansvarlig for månedslukning, årsafslutning og revision
    • Derudover udarbejdelse af interne rapporteringer og ad hoc analyser
  • Ansvarlig for ekstern rapportering til offentlige instanser/myndigheder
  • Lønadministration i det danske datterselskab samt koordinering af HR-data i de udenlandske datterselskaber
  • Treasurer (kasserer rolle) til udarbejdelse af betalingsforslag og administration af trade finance aftaler
  • Udover alm. finansiel controlling forventes det også, at der arbejdes med optimering af processer inden for månedsluk/årsafslutning samt forecast/budgettering
  • Deltage i diverse ad hoc-projekter og -opgaver.

Din profil

Du har en solid teoretisk økonomisk og regnskabsmæssig baggrund som HD (R) eller tilsvarende. Du har minimum 4-5 års erfaring som revisor, hvor du har haft selvstændigt opgaveansvar og arbejdet med større virksomheder. Måske har du også erfaring fra den ”anden side af skrivebordet” i en international virksomhed i en lignende stilling. Dermed er din økonomiske og regnskabsmæssige værktøjskasse naturligvis i top og suppleret med en solid forretningsmæssig forståelse.

Som person er du engageret i dit arbejde og arbejder struktureret og detaljeorienteret. Samtidig er du analytisk godt funderet og har evnen til at bevare overblikket over mange facetter i en virksomhedsstruktur. Du formår at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Du er et positivt, udadvendt og tillidsvækkende menneske.

Du er ligeledes åben, proaktiv og positiv, og du har et hands-on approach til løsning af dine opgaver. Du har stærke analytiske færdigheder og god forretningsforståelse. Du besidder en stærk vilje til at lykkes og er en teamplayer, der skaber resultater i samspil med kollegaer på alle niveauer.

Du er en rutineret bruger af MS Office, især Excel og har et godt kendskab til ERP-systemer. Desuden behersker du både dansk og engelsk i skrift og tale.

Du tilbydes

Du har nu mulighed for at blive en del af en international vækstvirksomhed, som er præget af dedikerede medarbejdere, der udvikler og producerer enestående nanosatellitsystemer til kunder på det globale marked.

En spændende og varieret stilling med gode udviklingsmuligheder i en international børsnoteret vækstvirksomhed med ambitiøse målsætninger. Du får masser af udfordringer og vil med din indsats kunne gøre en forskel.

I stillingen som Financial Controller får du en udfordrende position, hvor du selv kan være med til at præge den videre udvikling. Du får et selvstændigt og ansvarsfuldt job med mange samarbejdsflader. Desuden får du gode muligheder for faglig og personlig karrieremæssig udvikling.

Derudover tilbydes du en attraktiv gagepakke, sundhedsforsikring og god frokostordning m.m.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK