Full Stack Developer

Vil du være med til at skabe innovative og gennemskuelige løsninger?

Virksomheden

Ennova er en global betroet partner på medarbejder- og kundeløsninger og rådgiver en lang række store nationale og internationale virksomheder med analytiske løsninger inden for medarbejder- og kundetilfredshed. Rådgivningen foregår via dygtige konsulenter, som er eksperter i projektledelse og ved hvordan en succes ser ud på alle organisationsniveauer. Derudover coacher og sparrer vores team af erhvervspsykologer både på gruppe- og individ niveau for at sikre reel forandring hos kunderne. Ennova integrerer ´survey excellence´, Big Data og adfærdsdesign i deres digitale løsninger.

Ennova har mere end 25 års erfaring blandt +100 kompetente medarbejdere. Virksomheden er en aktiv sparringspartner med mere end 300 projekter om året.

Læs mere om virksomheden her.

Jobbet

Til Ennovas IT-afdeling søger vi en passioneret Full Stack Developer til udvikling af robuste IT-løsninger i C#.NET og C#.NET Core. Du refererer til Head of IT og bliver en del af et kompetent udviklingsteam, som har ansvar for Ennovas eksisterende systemlandskab og arkitektur.

IT-afdelingen arbejder lige nu på at udvikle en servicearkitektur, der skal understøtte integrationen mellem Ennovas IT-systemer og herigennem skabe bedre brugerprocessor for Ennovas medarbejdere og kunder. Du kommer til at spille en væsentlig rolle i denne udvikling, hvor du medvirker til effektiviseringen og automatiseringen af Ennovas brugerprocesser.

Du indgår i et udviklingsteam på i alt 8 udviklere, som alle arbejder i et agilt miljø baseret på SCRUM. Du kommer til at arbejde med Microsoft teknologier, herunder C#.NET og MS SQL.

Din profil

Du er passioneret omkring webteknologi, og du ser det som en naturlig del af din hverdag at holde dig ajour med den nyeste viden inden for feltet. Du har en uddannelsesmæssig baggrund som datalog eller ingeniør inden for softwareudvikling eller alternativt er du en dygtig datamatiker. Derudover har du minimum 3 års erfaring inden for dette felt, og du har dermed interesse i hele stacken.

Du har desuden kompetencer inden for:

  • C#.NET & C#.NET Core
  • Angular, JavaScript
  • MS SQL
  • MS Azure
  • Git
  • Agile udviklingsmetoder, primært Scrum

Som person er du engageret og har udpræget kvalitetssans, og så arbejder du struktureret og pragmatisk med dine opgaver. Du brænder for at skabe innovative og gennemskuelige løsninger på komplekse problemstillinger – altid med brugerens behov i fokus.

Du evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar for de stillede opgaver, men du er også en konstruktiv teamplayer som holder øjnene på bolden og har teamets commitment i fokus.

Du tilbydes

En spændende og udfordrende stilling, hvor der er store muligheder for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du bliver omgivet af faglig kompetente kolleger og får en fleksibel dagligdag med udfordringer og spændende arbejdsopgaver.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK