Junior Business Controller

Er du talstærk med udpræget analytisk sans, og har du lyst til at formidle komplicerede sammenhænge til letforståelig viden?

International markedsledende koncern

Bridgestone Danmark er et datterselskab i Bridgestone Corporation, verdens største dæk- og gummiproducent og førende inden for mobilitetsløsninger. Bridgestone Corporation blev grundlagt i Tokyo i 1931, og har i dag mere end 140.000 ansatte på verdensplan.

Virksomheden udvikler og producerer dæk til fly, personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner, som i Danmark sælges via et bredt netværk af forhandlere over hele landet.

Du kan læse mere her.

Ansvarsfuldt job med gode udviklingsmuligheder

Som Junior Business Controller supporterer du ledelsen og bidrager dermed til det rette beslutningsgrundlag.

Du laver salgscontrolling og analyserer margin/rentabilitet samt driftsomkostninger og CAPEX, ligesom du får en væsentlig rolle i forbindelse med måned- og årsafslutning samt revision.

Det er også dig, der sikrer, at Bridgestone efterlever ISO-standarder i Norden og varetager controlling af flådeejere.

For at forretningsgange og arbejdsmetoder kan optimeres, udarbejder du løbende relevante analyser. Derudover deltager du i business cases/forretningsudvikling og bidrager hermed til at øge Bridgestones salg og indtjening på de nordiske markeder.

Bridgestone investerer både tid og ressourcer i udviklingen af funktionen, så du med den rette support kan få succes i jobbet. Din base vil være på Bridgestones kontor i Hinnerup ved Aarhus.

Stærk talforståelse og gode analytiske kompetencer

Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig inden for økonomi, finansiering eller business på min. bachelor-niveau, og du har måske allerede et par års erfaring. Alternativt er du klar til at påtage dig et større ansvar efter endt studie med et relevant studiejob.

Som person er du selvstændig, detaljeorienteret og besidder gode kommunikative evner, der gør dig i stand til at omsætte datasæt til håndgribelige handlinger.

Du formår at strukturere og prioritere dine opgaver, hvorfor du altid afleverer disse til aftalte deadlines. Du en rutineret bruger af Excel, derudover har du måske allerede arbejdet i ERP-systemer. Kendskab til ISO-standarder er et plus.

Du begår dig ubesværet på engelsk i både skrift og tale.

Dynamisk og innovativ atmosfære med fokus på opgaverne

Hvis din profil matcher det meste af ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig!

Bemærk, at vi har brug for dit CV på engelsk.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK