Afdelingsleder – stål

Kan du produktionsplanlægge, samtidig med at du er daglig leder for en stålafdeling i en spændende vækstorienteret produktionsvirksomhed?

Virksomheden

dansk boligstål as blev grundlagt i 1961 i Nørresundby, og flyttede i 2010 til større og mere moderne bygninger på Assensvej i Aalborg Øst. I dag råder man over 4.500 kvadratmeter.

I dag er virksomheden også en af Danmarks førende producenter af bordplader og andet inventar i Corian® og rustfast stål. Herudover er produktporteføljen nu også produktion til elevatorer, storkøkkener, laboratorieudstyr, trapper og facader.

Hvert år produceres der mere end 5.000 bordplader i Corian® og rustfast stål til Danmark, Sverige og Norge. Dette er f.eks. til kunder inden for køkkenindustrien, skibsværfter, elevatorproducenter og hertil bl.a. det svenske militær (Försvarsmakten).

Virksomheden har i dag i alt 46 medarbejdere som fordeler sig på administration og produktion.

Virksomheden er økonomisk bundsolid og kommer til at omsætte for omkring 44 mio. kr. i 2019, og forventer en yderligere forøgelse i 2020.

Læs mere om dansk boligstål as her.

Jobbet

Til dansk boligståls stålafdeling søger vi en dygtig afdelingsleder, som bliver den koordinerende leder, med ansvar for den daglige produktionsplanlægning. Du refererer til den adm. direktør og står for den daglige ledelse af stålafdelingen – du får derfor en afvekslende og uforudsigelig hverdag med mange bolde i luften.

Du kommer til at spille en væsentlig rolle i produktionsplanlægningen som du skal drive og udføre. Hertil skal du være med til at videreudvikle og optimere hele produktionsplanlægningsprocessen. Du skal arbejde med kapacitets- og ressourcestyring, herunder planlægning af montørarbejde – for både stål og Corian®. Derudover vil du også være ansvarlig for lagerstyringen, og sikre en høj kvalitet af de fremstillede produkter.

Udover dette får du som afdelingsleder et bredt spektrum af opgaver, herunder:

 • Generel medarbejderpleje, herunder fokus på medarbejderudvikling og trivsel
 • Sikring af den videre udvikling af kapaciteten i produktionen
 • Sikre optimalt samarbejde på tværs af afdelingerne
 • Agere sparringspartner for den adm. direktør
 • Diverse ad-hoc opgaver.

Hertil vil du få et meget tæt samarbejde med afdelingslederen for Corian®.

Stillingen er nyoprettet.

Din profil

Du er en dygtig produktionsplanlægger og har med fordel 2-3 års ledelseserfaring fra en lignende produktionsvirksomhed. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det vil være fordelagtigt med en håndværksmæssig baggrund.

Du har en god portion erfaring med produktionsplanlægning/-styring og dermed erfaring med produktions- og procesoptimeringer.

Det er afgørende at du er glad, positiv og har et godt humør. Herudover er/har du som person:

 • god til at planlægge, strukturere og koordinere
 • god til at håndtere mange opgaver på én gang og trives i en travl og omskiftelig hverdag
 • god til at kommunikere
 • en hands-on og synlig ledelsesstil
 • samarbejdsorienteret og involverende i forhold til dine kollegaer
 • ben i næsen, resultatorienteret og målrettet
 • evner der gør, at du kan deltage aktivt i virksomhedens udvikling igennem arbejdet i ledergruppen
 • gode IT-færdigheder, herunder har du et godt kendskab til MSOffice og erfaring med ERP-systemer.

Du tilbydes

Du vil blive en del af en spændende rejse i en stærk velfunderet vækstorienteret produktionsvirksomhed hvor fremtidsmulighederne er store. Du kommer til at være en del af virksomhedens ledergruppe, og kommer dermed til at sidde tæt på den adm. direktør. Derudover er der gode, interne muligheder for faglig udvikling og personlig sparring. I takt med din egen og virksomhedens udvikling kan ledelsesopgaverne på sigt blive større.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK