Performance Manager

Erfaren Performance Manager – som kan videreudvikle forandringsrejsen og sikre forankring af Performance Management hos Bladt Industries.

Virksomheden

Bladt Industries er en international entreprenørvirksomhed med speciale i store og komplekse stålkonstruktioner. Virksomheden opererer inden for tre kerneforretningsområder – vind og vedvarende energi, olie og gas energi samt infrastruktur.

Kompetencerne omfatter blandt andet fundamenter og transformerstationer til offshore vindmølleprojekter, sugeankre, topsides og jackets til olie- og gasprojekter samt bygninger, broer og havneanlæg til infrastrukturelle projekter.

Med konstant fokus på effektivitet, leveringstid og kvalitet producerer virksomheden en bred vifte af stålkonstruktioner - herunder turnkey løsninger til både on- og offshore projekter.

Inden for hvert af de tre forretningsområder finder man specialister, der besidder detaljeret branchekendskab og solid erfaring inden for deres fag. De står klar til at dele deres viden og ekspertise med kunderne og yder faglig og velfunderet rådgivning i enhver fase af et projekt.

Læse mere om Bladt Industries her.

Jobbet

Performance Manageren er ansvarlig for udviklingen, vedligeholdelsen, organiseringen og koordineringen af KPI´er og dashboards til Performance Management programmerne. Dette skal sikre en medarbejderforståelse for performancemålinger og forventninger (targets) samt klarhed for mål og performance resultater. Du kommer til at begå dig og løse opgaver på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Herunder bl.a.:

  • Bidrage til udviklingen af Bladt Industries ved hjælp af overvågning og opfølgning på programmer og identificering af forbedringsområder
  • Udvikle og skabe en opmærksomhed for Performance Management
  • Review, overvåge og analysere performanceresultater, brugervenligheden og anvendelsen af dashboards (tavlerne)
  • Bidrage med ekspertise i forhold til udvikling og levering af Performance Management træning, politikker og procedurer
  • Ansvarlig for sikringen af support og koordination af de forskellige projekter og aktiviteter, som er relateret til Performance Management processen
  • Levere målestandarder, målsætninger og KPI´er til ledelsesteamet
  • Undersøge, planlægge, organisere og gennemføre Performance Management programmer, herunder seminarer/workshops for alle medarbejder- og ledelsesniveauer
  • Udarbejde materiale til Performance Management programmerne; reviews, evalueringer og modificere eksisterende og foreslåede programmer (anbefale værdiskabende ændringer).

Din profil

Du kommer med en tung værktøjskasse i forhold til leadership og performance management. Du kan dokumentere minimum 5 års erfaring med dette fra en lignende rolle på samme niveau eller tilsvarende som konsulent. Hertil har du en relevant teoretisk uddannelse f.eks. Six Sigma træning svarende til stillingsniveauet.

Hertil har du en bred vifte af ledelses- og optimeringstilgange, fx LEAN/CI samt erfaring med procesudvikling samt at lede efter og skabe værdiskabende målepunkter (KPI´er).

Du har en stærk talforståelse og erfaring med dataindsamlingsværktøjer mv. I din nuværende rolle som enten intern- eller ekstern konsulent arbejder du tæt sammen med organisationen, specielt produktionsdelen.

Som person er du kendetegnet ved en løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Du er god til at planlægge, strukturere og koordinere. Du kan selvfølgelig overholde deadlines og arbejder proaktivt med fokus på løsninger. Du evner at håndtere mange opgaver på én gang og trives i en travl hverdag, hvor du har forståelse for, at gode samarbejdsevner er en væsentlig forudsætning for succes i rollen. Du er jordnær og synlig i organisationen og kan med din udadvendthed bevæge dig på alle niveauer.

Du er en god facilitator, som evner at skabe troværdighed i forhold til tal og dine kommunikative evner er i top både mundtligt og skriftligt.

Sidst, men ikke mindst har du fokus på humør, motivation og arbejdsglæde i forhold til interessenter.

Du er superbruger af MSOffice og hertil vant til dagligt at navigere i ERP-/BI-/Scorecard-systemer mv. Du skal evne at kunne generere og analysere forskellige performancedrivere ved hjælp af Excel og andre rapporteringsværktøjer.

Du tilbydes

Som Performance Manager får du et job i en spændende international virksomhed og i en branche, som er i konstant bevægelse. Du bliver en del af et professionelt team, hvor udfordringer og gode relationer er kendetegnet. Du får en unik mulighed for at arbejde i en virksomhed med en klar og defineret vækststrategi. Du får ansvaret for en række højt prioriterede initiativer og hertil store muligheder for at videreudvikle både de faglige og personlige kompetencer i forhold til en videre karriere.

Hos Bladt Industries arbejdes der målrettet på at være en attraktiv, udviklende og motiverende arbejdsplads.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK