Uddannelseschef til FOOD-området

Vil du være med til at skabe et nationalt fyrtårn inden for de kulinariske uddannelser? TECHCOLLEGE søger en områdechef, der kan sætte skolens indsats inden for madfeltet på landkortet.

Virksomheden

På TECHCOLLEGE arbejder vi strategisk med at udvikle organisationen som én fælles skole ved at styrke institutionens implementerings- og sammenhængskraft. Som en del af den organisatoriske bevægelse ønsker vi således at øge skolens fokus på de kulinariske fagområder: Gastronomi, Tjener, Gourmetslagter, Ernæringsassistent, Bager og konditor samt Receptionist.

Igennem mange år har TECHCOLLEGE haft en toneangivende rolle inden for de kulinariske uddannelser og er således blevet udmærket ved adskillige konkurrencer nationalt som internationalt. Den position ønsker vi at fastholde men også at styrke yderligere. Der er således igangsat et byggeri, hvor filosofien er at skabe et grundlag til at samtænke de faglige styrker. Vi vil sikre et tværfagligt samarbejde, der kan initiere nye tiltag inden for mad og råvarer.

Som uddannelseschef for FOOD-området kan du se muligheder og er udviklingsorienteret i forhold til at afkode de nye kompetencer inden for brancheområdet.

Du er drevet af at uddanne til branchen, hvilket kun kan ske igennem et konstruktivt og empatisk samspil med dine medarbejdere på TECHCOLLEGE. Du kan rumme det filosofiske og brancherettede perspektiv i kombination med en stor driftssikkerhed. Dit kendskab til brancherne er en styrke, og dine ambitioner er så markante, at du kan skabe et nationalt display inden for madens domæne.

Jobbet

Som uddannelseschef bliver du en naturlig del af TECHCOLLEGE’s strategiske chef- og direktørforum, som er stedet, hvor strategi for TECHCOLLEGE udvikles og iværksættes. Derudover bliver du en del af EUD-området, hvor du sammen med uddannelseschefer og uddannelsesledere på andre områder implementerer de nye strategier og forvalter den eksisterende drift.

Opgaverne er fortrinsvis:

  • Konceptudvikling af et nyt nationalt ”fyrtårn” på det gastronomiske område med fokus på samspillet mellem de uddannelser, der knytter sig til de kulinariske fagområder
  • Udvikling af de eksisterende uddannelser kombineret med at samskabe det tværfaglige potentiale, der medvirker til, at eleverne får en helhedsorienteret faglig indsigt
  • Udvikling af faglærerne på de forskellige områder. Der er tale om faglig udvikling samt pædagogiske metoder, der rummer læringsfælleskaber blandt afdelingens faglærere
  • Du skal sikre en driftssikkerhed, der afspejles i afdelingens budgetter og som er en del af TECHCOLLEGE’s samlede drift
  • Have fokus på at understøtte efter- og videreuddannelsesaktiviteter, der er rettet mod de respektive brancher, men også tiltag der kan demonstrere skolens professionalisme gennem event- og teambuildingsforløb, hvor mad m.m. er et centralt virkemiddel.

Som uddannelseschef vil du referere til direktøren for EUD-området.

Din profil

Vi forventer at:

  • Du har stærke analytiske kompetencer og evner at gøre det komplekse operationelt
  • Du arbejder selvstændigt, systematisk og struktureret og er god til at løse uforudsete problemer
  • Du har dokumenteret erfaring med ledelse – gerne inden for gastronomibranchen og gerne fra en uddannelsesinstitution
  • Du er motiveret for opgaven og er rollemodel for TECHCOLLEGE’s strategi og således er i stand til at navigere dit ansvarsområde i den rigtige retning
  • Du har fokus på driften og evner at kombinere løsninger, der kan rummes i dine rammevilkår.

Som person er du ambitiøs og arbejder målrettet og resultatorienteret. Du er vedholdende, men samtidig empatisk og forstår på den gode måde at få folk til at levere de aftalte leverancer. Du befinder dig godt i et dynamisk og uformelt miljø, hvor tillid og frihed under ansvar er et grundlag for kulturen.

Du tilbydes

Et attraktivt og udfordrende job med masser af udviklingsmuligheder, hvor hverdagen er præget af mangeartede opgaver. Du vil få et tæt samarbejde med direktøren på EUD-området og dine kollegaer på de øvrige uddannelsesområder – og du vil møde engagerede og kompetente kollegaer på alle niveauer.

Du får selv mulighed for at påvirke stillingens indhold og ansvar for at planlægge din arbejdsdag inden for skolens rammer og strategier.

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende Cirkulære om aftale om ansættelse af chefer ved institutioner for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område af 28. juni 2019.

Du vil få kontor på Rørdalsvej, 9000 Aalborg, men der må også påregnes en del mødeaktivitet på TECHCOLLEGEs øvrige adresser.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt dog senest pr. 1. februar 2020.

Ansættelsessamtaler forventes holdt mandag den 9. december 2019. De kandidater, der går videre i ansættelsesforløbet, indkaldes til en personlighedstest med efterfølgende samtale om testresultatet mandag den 16. december 2019.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK