Økonomi- og administrationschef/direktør

Med reference til den administrerende direktør/medejer og i samarbejde med den erfarne og kompetente organisation, er det din opgave at udvikle virksomheden, som befinder sig i et spændende marked.​

Virksomheden

Kristian Rytter A/S er den gode blanding af iværksætterens vildskab og fagmandens kølige overblik. Virksomheden blev etableret i 1996 af lastvognsmekaniker Kristian Rytter, og har siden udviklet sig med innovation, tillid og kvalitet som nøgleord.

Kristian Rytter A/S ønsker at levere hele løsninger som er 100% tilpasset kundens behov og forventninger. Det har betydet, at medarbejderne har opnået en lang række kompetencer og erfaringer, som ikke kan findes mange andre steder.

Kristian Rytter A/S er en vækst- og udviklingsorienteret virksomhed med mere end 110 medarbejdere. Det er en flad organisation med højt til loftet, og Kristian Rytter A/S ønsker at fremstå som en attraktiv og spændende virksomhed for både kunder og medarbejdere. Virksomheden uddanner lærlinge inden for deres fag, og overholder dansk lovgivning, brancheregler og aftaler som de indgår.

Læs mere her.

Jobbet

Den nye økonomi- og administrationschef/direktør skal være garant for en fortsat solid og veldrevet virksomhed, hvor systemer, arbejdsgange, processer og gode arbejdsforhold er på plads.

Du skal i tæt samarbejde med den adm. direktør, medvirke til den overordnede økonomiske og forretningsmæssige udvikling, samt for den samlede økonomi og drift. Det forventes, at du har lysten til gå forrest og evner at påvirke alle interessenter i- og omkring virksomheden.

Den nye økonomi- og administrationschef/direktør evner at analysere og se tendenser i virksomheden, og sikrer sammen med virksomhedens nøglepersoner en målrettet indsats og indfrielse af de vedtagne mål.

Hovedopgaverne er således:

 • Udvikling af virksomheden i overensstemmelse med bestyrelsens, ejernes og den adm. direktørs ønsker i henhold til den valgte strategi
 • Sikre transparente finansielle resultater på såvel kort som lang sigt
 • Sikre forsat professional dialog og etablere frugtbare samarbejder med partnere, interessenter og leverandører
 • Overordnet ansvar for administrationen samt deltagelse og sikring af den daglige drift
 • Rapportering til den adm. direktør og bestyrelsen
 • Sikre at vækst og udviklingen matcher valgte værdier, kultur og den storytelling der p.t. kendetegner virksomheden
 • Økonomisk styring (budgetlægning og –opfølgning, likviditetsstyring, investeringsoplæg m.v.)
 • Strukturere, organisere og følge op på planlagte aktiviteter
 • Udøve walk-the-talk-ledelse, herunder demonstrere en hands-on stil med fokus på People Management og trivsel.

Du får det overordnede ledelsesmæssige ansvar for; administration, økonomi, løn og HR, debitorer og kreditorer, indkøb og salgsopfølgning. Desuden er kandidaten sparringspartner for udviklingen af de forskellige afdelinger hos Kristian Rytter A/S, hvor der i dag sidder faglige ansvarlige.

Din profil

Du har erfaring som leder, meget gerne i en branche eller marked, hvor relationer har stor betydning. Den rette kandidat har haft succes med forretningsudvikling og ledelse. Derudover har du en relevant ledelsesmæssig uddannelse og bred erfaring inden for virksomheders værdikæder.

Vi forventer, at du har en helhedsorienteret tilgang til ledelse og trives i rollen som en synlig og motiverende leder. Du har respekt og forståelse for virksomhedens værdier og markedsmuligheder, og trives i rollen som en stærk ”2’er” i en ejer ledet virksomhed.

Den nye økonomi- og administrationschef/direktør har/skal:

 • fungere som en tydelig, samlende leder for dedikerede medarbejdere, kunder og interessenter og brænde for at realisere ambitioner og potentiale for Kristian Rytter A/S
 • sikre en stærk sammenhængskraft og herunder have dokumenterede resultater med at lede en kompetent medarbejdergruppe
 • fungere som rollemodel samt sikre gode samspil, processer og relationer mellem lederne og medarbejderne i organisationen
 • være en tillidsskabende samarbejdspartner i alle sammenhænge og indgå som en nærværende og naturlig partner i netværk, forhandlinger og samspil med interessenter og samarbejdspartnere
 • erfaring med optimering af løbende drift og nye projekter
 • god erfaring med økonomistyring
 • stærke kommunikative kompetencer på alle niveauer, både internt og eksternt.

Som person er du struktureret, og kan bevare overblikket og holde fokus. Du er energisk, engageret, kvalitetsbevidst, målrettet og team-skabende. Du er en ægte teamplayer og trives med at begejstre og påvirke. Derudover forstår du værdien af et stærkt samarbejde, og evner at etablere gode samarbejdsrelationer, som skaber resultater på tværs af organisationen. Som den nye økonomi- og administrationschef/direktør er du pragmatisk og løsningsorienteret, hvor du formår at udfordre både sagligt og professionelt.

Du er forretnings- og resultatorienteret og har en naturlig gennemslagskraft. Derudover besidder du en høj grad af initiativ samt prioriterings-, beslutnings- og eksekveringsevne. Du er empatisk, robust og samtidig en engageret og harmonisk leder, der opnår medarbejdernes tillid gennem synlighed i hverdagen og en ukompliceret og ligetil ledelsesstil. Du er en god købmand, og har gode relationelle kompetencer og dertil gode kommunikationsevner.

Du er i stand til at etablere og opretholde relationer på alle niveauer både internt og eksternt. Du får andre til at føle sig godt tilpas, opnår enighed ved at håndtere uenighed og håndterer potentielle konflikter diplomatisk og konstruktivt.

Du tilbydes

 • Mulighed for at udvikle og præge en spændende succesrig virksomhed i vækst
 • Loyale, dygtige og dedikerede medarbejdere som sætter en ære i deres job
 • En arbejdsplads med høje ambitioner der er præget af kolleger som brænder for deres arbejde
 • En arbejdsplads hvor man er en del af beslutningerne der forandrer og udvikler Kristian Rytter A/S
 • Et uformelt arbejdsmiljø med mange forskellige fagligheder og et godt tværgående samarbejde.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK