CFO

Du får ansvaret for udvikling af økonomifunktionen i spændende international vækstvirksomhed med hovedkvarter i Aalborg.

Virksomheden

TARGIT er en ledende udbyder af Business Intelligence software til et væld af forskellige brancher og virksomheder rundt om i hele verden. Nationalt tæller kundeporteføljen blandt andet Normal, Rema 1000 og Århus Kommune, og internationalt Monin, Rocky Mountain, Goodwill Industries og Dublin Airport Authority.

TARGIT Decision Suite er designet til virksomheder, som ønsker én platform, der kan dække behovet for analyser på tværs af organisationen nemt, brugervenligt og lettilgængeligt. Alle medarbejdere, alle afdelinger, alt data – ét sted.

TARGIT har samlet set 70 ansatte fordelt på kontorer i Aalborg, København, Tampa i Florida og Dublin Ohio. Derudover har TARGIT partnere i en lang række lande over hele verden. TARGIT har ca. 1.800 kunder fordelt på 60 lande globalt og servicerer i alt ca. 400.000 brugere

TARGIT holder ved deres skandinaviske rødder samtidig med, at de stræber mod at skabe et dynamisk og udfordrende miljø for alle ansatte, med et klart mål om altid at være et skridt foran i en verden, hvor forandring er hverdag. TARGIT er en fleksibel arbejdsplads, som ønsker at fremme kreativitet, fællesskab og opfindsomhed.

Læs mere her

Jobbet

Som CFO refererer du direkte til virksomhedens CEO, og du vil være en naturlig del af ledergruppen. Du skal sikre en stærk økonomifunktion, som understøtter forretningen og den generelle udvikling af TARGIT.

Ansvarsområder:

 • Ledelse af økonomifunktionens 4 medarbejdere
 • Rapportering
 • Cash-flow Management
 • Likviditetsanalyser m.m.
 • Budgetproces og opfølgning
 • Bogholderi, debitor- og kreditorstyring
 • Forecast
 • Omkostningsstyring og controlling
 • Ansvarlig for HR funktionen
 • Regnskabs- og performanceanalyser
 • Optimering af processer og arbejdsgange
 • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber
 • Deltagelse i ledelses- og bestyrelsesmøder
 • Konsolidering af det amerikanske datterselskab.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Aalborg, Nordjylland.

Din profil

Den ideelle kandidat har en relevant højere økonomisk uddannelse som cand.merc. i økonomistyring, AUD., HD i regnskab eller lignende. Derudover kommer den rette kandidat med minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling, gerne i en international virksomhed, hvor kandidaten allerede har erfaring som økonomichef/økonomidirektør eller CFO.

Du har dokumenteret erfaring med ledelse af en mindre økonomifunktion, og derved evner du at agere på strategisk, såvel som taktisk/operationelt niveau. Du er løsningsorienteret og stærk til eksekvering. Du har stærke kommunikative kompetencer og evner at bygge stærke relationer op i organisationen.

Du har en kommerciel tilgang og evner at bevare overblikket samtidig med, at der er fokus på detaljerne. Du arbejder med en høj grad af integritet, og evner at have mange bolde i luften på én gang. Desuden er du proaktiv og forretningsunderstøttende.

Som en del af ledergruppen skal du være tæt på rentabiliteten af forretningen og have flair for eventuelle effektivitetsforbedringer. TARGIT har ambitiøse planer for virksomhedens vækst, og det er derfor vigtigt, at du kan vokse med virksomheden.

Som person motiveres du af at være en del af en ambitiøs virksomhed, og du arbejder målstyret med medarbejdernes udvikling, både fagligt og personligt, således medarbejderne forbliver motiverede og dedikerede. Din arbejdsstil er struktureret og analytisk, og du formår at inspirere og motivere andre, så I sammen opnår de bedst mulige resultater.

Du har en solid forretningsforståelse, høje analytiske kompetencer og besidder samtidigt et kommercielt mindset. Du arbejder proaktivt og er numerisk stærk. Desuden er der behov for et godt overblik, et højt drive og en selvstændig handlingsorienteret profil, der tidligere har vist, at han/hun forstår at navigere i en vækstvirksomhed med en høj grad af agilitet samt forandringsparathed – særligt i en resultatorienteret organisation med korte beslutningsveje. Du er initiativrig, proaktiv og har den nødvendige gennemslagskraft, samt behersker engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau.

Du tilbydes

TARGIT tilbyder en spændende stilling, med mulighed for at få stor indflydelse på udviklingen af økonomifunktionen, herunder hvordan fremtiden ser ud i forhold til de finansielle arbejdsgange og processer.

Du bliver en del af en markedsledende virksomhed i vækst, der såvel nationalt og internationalt ser mange forretningsmæssige muligheder. Derudover får du mulighed for at blive medinvestor i TARGIT.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK