Fundraiserkonsulent til Kvalificeret arbejdskraft og Uddannelse

NordDanmarks EU-kontor søger en fuldtids fundraiserkonsulent i Bruxelles til at arbejde med kvalificeret arbejdskraft og uddannelse. En unik mulighed og chance for at opbygge et regionalt, lokalt og internationalt netværk. Er det dit drømmejob?

Virksomheden

NordDanmarks EU-kontor (NDEU) består af et team på 9 medarbejdere, som arbejder med internationalisering og EU-rådgivning i Nordjylland. Vi arbejder for mange forskellige aktører, herunder kommuner, region, virksomheder og uddannelses- og forskningsinstitutioner. Fokus for arbejdet er især europæiske samarbejdsprojekter, projektudvikling, EU-finansiering samt interessevaretagelse og formidling af relevant EU-information til vores nordjyske aktører.

Du kan læse mere om os her.

Jobbet

Der er tale om en stilling på NDEU i Bruxelles, hvor du får ansvaret for at styrke vores indsats på området Kvalificeret arbejdskraft og Uddannelse. Målene med stillingen er at skabe de bedst mulige forudsætninger for at hente ekstern finansiering til at styrke den nordjyske indsats for at sikre kvalificeret arbejdskraft. Opgaverne i Bruxelles består især i at overvåge relevante EU-programmer og formidle disse til Nordjyllands uddannelsesinstitutioner, kommunerne, Region Nordjylland og andre relevante aktører, hente ny viden, deltage i netværk og afsøge og udvikle de rigtige EU-projektmuligheder til vores region.

Dine centrale arbejdsopgaver som fundraiserkonsulent for kvalificeret arbejdskraft og uddannelse handler om at:

 • Afsøge og identificere behov og projektinteresser hos de nordjyske aktører
 • Hjælpe nordjyske aktører med at omforme ”politiske behov” til konkret EU-projekter, der kan styrke kvalificeret arbejdskraft og uddannelsesområdet
 • Rådgive nordjyske aktører om muligheder for hjemtagelse af EU-midler
 • Identificere relevante projektpartnere i Europa som potentielle samarbejdspartnere for nordjyske aktører
 • Understøtte udviklingen af projekter og EU-samarbejde med nordjysk deltagelse
 • Skabe og vedligeholde stærke netværk med samarbejdspartnere i Nordjylland og i resten af Europa
 • Sikre nordjysk synlighed i Bruxelles og Europa via en aktiv tilstedeværelse i Bruxelles gennem deltagelse i netværk, events og arrangementer.

Da der til dels er tale om opbygningen af et nyt indsatsområde på vores kontor, vil du i høj grad være med til at forme din stilling og vælge vejen til at nå de overordnede mål.

Vi forventer, at du er i stand til at tage selvstændigt ansvar for dine opgaver, og at du kan skabe resultater og udvikle de områder, du arbejder med. Du skal være en ukompliceret, proaktiv og kreativ samarbejdspartner både med dine kollegaer på NDEU og med vores interessenter i Nordjylland, ligesom du skal være i stand til at opbygge og vedligeholde danske og internationale samarbejdsrelationer i Bruxelles internationale miljø.

Din profil

Du forventes at have en kandidatgrad, fx inden for samfundsvidenskaberne, og vi lægger vægt på følgende kvalifikationer:

 • Godt kendskab til EU - både i teori og praksis - og til internationalt samarbejde generelt
 • Mindst 2-5 års arbejdserfaring med fagområdet kvalificeret arbejdskraft og uddannelse
 • Gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner, herunder evnen til at formidle komplicerede problemstillinger på en enkel og tilgængelig måde
 • Initiativrig og velformuleret med stærk gennemslagskraft - evne til at motivere og til at se muligheder frem for begrænsninger
 • God diplomatisk sans og politisk tæft
 • Selvstændig - men samtidig en holdspiller med gode samarbejdsevner
 • Gode sprogkundskaber – som minimum flydende dansk og engelsk i skrift og tale
 • Kendskab til Nordjylland er en fordel men ikke en nødvendighed
 • Godt humør og en positiv indstilling til såvel arbejdet som samarbejdet på kontoret.

Du tilbydes

Du kommer til at indgå i et engageret, uhøjtideligt og fagligt stærkt team både i Bruxelles og i Danmark og får god mulighed for både faglig og personlig udvikling. Arbejdsstedet er Bruxelles og der er tale om en fuldtidsstilling med forventede 3-4 rejsedage pr. måned. Antallet af rejsedage kan dog variere i perioder.

Du bliver ansat på vilkår svarende til vilkårene i kommunerne/Region Nordjylland. Der kan være mulighed for at opnå skattenedsættelse for udstationerede medarbejdere i henhold til ligningslovens § 33 A.

Der er tiltrædelse 1. april 2020, og der forventes at blive afholdt samtaler i Bruxelles den 12. og 13. februar 2020.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK