Teknisk salgssupporter, VVS

Har du VVS-baggrund og erfaring med varmeanlæg?

Professionel teknisk support

METRO THERMs produkter og løsninger er kendt for høj kvalitet og driftssikkerhed. Du får ansvaret for, at de kunder som ringer til dig, får en professionel service og teknisk support i forbindelse med de løsninger, som METRO THERM tilbyder.

Det kan være telefonisk hjælp til f.eks. beregninger, dimensionering og montering, og det kan reelt omfatte alle de spørgsmål, som installatøren møder i relation til METRO THERMs produkter.

Du kommer til at indgå i et teknisk team, som består af kollegaer, der har dyb indsigt i VVS- og varmeapplikationer. Størstedelen af telefonhenvendelserne er fra VVS-installatører i Danmark.

Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Helsinge.

Du har kunden i fokus

Du har erfaring fra VVS-branchen og har kendskab til varmeanlæg. Det er dog ikke et krav at have kendskab til METRO THERMs produkter og løsninger, da du vil få en grundig oplæring omkring dette. Det vigtigste er, at du har lyst til at give teknisk support primært via telefonen.

Du motiveres af at yde god service og formår at gøre det på en måde, så kunderne får den professionelle service, som de har behov for.

Som person er du:

  • En dygtig kommunikator der kan videreformidle tekniske løsninger på en enkel måde
  • Struktureret og kan bevare overblikket i pressede situationer
  • Smilende og yder en god service.

Indgå i et professionelt teknisk team med kompetente kollegaer

Du tilbydes et godt job i en velrenommeret og økonomisk stærk virksomhed, hvor du vil opnå en masse viden inden for varmeanlæg. Virksomheden tilbyder bl.a. sundhedsforsikring mm.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK