CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner, og vi arbejder derfor 
på andre metoder end under "normale" omstændigheder.

 

Vi er dog stadigvæk 100% til rådighed for dig - så uanset om du er kunde eller kandidat, kan du kontakte os, præcis som du plejer. Vi fortsætter alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser via de digitale medier, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Connectivity Consultant med passion for både IT og HR

Drømmer du om at tage del i udviklingen af state of art HR-løsninger i en organisation, der ekspanderer på nye markeder, men samtidig holder fast i solide værdier? Så bliv en del af Sympatico-teamet!

Moderne HR-udviklingsinitiativer som fundament for kundens rejse med Sympa

Sympa har udviklet det optimale værktøj til registrering og analysering af vigtige HR-data, der understøtter både medarbejdere og arbejdsgivere igennem en medarbejders livscyklus.

Som Connectivity Consultant deltager du i alle projektets faser – analyse, design, implementering og opfølgning. Du jonglerer med flere HR-løsninger og sikrer integrationen af disse med kundens egne it-systemer. Dit engagement for at hjælpe virksomheder med at forbedre og styrke medarbejdernes tilfredshed og performance skinner igennem i dit arbejde og den daglige dialog med kunderne.

Du refererer til direktøren for Consulting & Development og arbejder tæt sammen med både salg og udvikling, hvor din rolle er supporterende for det samlede projektteam.

De fleste dage foregår på kontoret i Aarhus, men du får også dage hos kunden, og et par gange om måneden rejser du til Finland eller Sverige for at sparre med dine kollegaer her.

Den ideelle Sympatico

Du har sikkert nogle års erfaring fra en lignende stilling, så du allerede har opbygget solide kompetencer inden for integration af komplekse IT- og forretningssystemer i en rådgivende funktion.

Det er essentielt, at du:

  • har forståelse for HR-processer og vigtigheden af at styre disse med IT
  • er serviceminded af natur og møder folk i øjenhøjde på alle organisatoriske niveauer
  • kan kommunikere fejlfrit på både dansk og engelsk.

Derudover kommer du langt med rette uddannelsesmæssige baggrund – det kunne være cand.it., datamatiker eller tilsvarende.

Og hvis du har kendskab til nedenstående, vil det også være et plus:

  • Active Directory
  • SSO
  • API
  • XML
  • SQL

Interesseret?

”Det ligger i vores natur at passe godt på vores medarbejdere. For når alt kommer til alt, er det ikke tal og kolonner, der skaber en god virksomhed – det er medarbejderne.”

Citatet er fra Sympas hjemmeside, og det er ikke bare noget, de siger. Faktisk findes overarbejde (næsten) ikke, og der er også tid til at spille bordfodbold i arbejdstiden.

Hvis du kan identificere dig med ovenstående, så tøv ikke med at søge stillingen!

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK