CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner, og vi arbejder derfor 
på andre metoder end under "normale" omstændigheder.

 

Vi er dog stadigvæk 100% til rådighed for dig - så uanset om du er kunde eller kandidat, kan du kontakte os, præcis som du plejer. Vi fortsætter alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser via de digitale medier, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

CFO i Danmarks førende independent musikselskab The Bank

Vil du have en central rolle i et udviklingsorienteret miljø, hvor du får en bred vifte af opgaver - også på strategisk niveau? Så er du måske den rette kandidat!

Udvikling af økonomifunktion i vækstvirksomhed

Til en nyoprettet stilling søges en CFO, som får direkte reference til den danske CEO og Founder, og du er ansvarlig for udviklingen af økonomifunktionen i en spændende international vækstvirksomhed med hovedkvarter i København.

Med dit fokus på de økonomiske og finansielle aspekter af virksomhedens strategiske og driftsmæssige beslutninger, har du medansvaret for at nå virksomhedens økonomiske mål.

Dine primære ansvars- og arbejdsområder vil herudover være følgende:

 • Økonomistyring af selskaberne i hele Skandinavien
 • Royaltyudregning og udbetaling (label og publishing)
 • Artistregnskaber
 • Kvartalsrapportering
 • Likviditetsstyring
 • Budgettering/forecast
 • Årsregnskab
 • Al kontakt til bank og revisor
 • Generel juridisk assistance, f.eks. vedrørende kontrakter med artister og medarbejdere
 • Løbende bogføring
 • Oprettelse og forbedring af softwaresystemer, som kan effektivisere administrative arbejdsgange
 • Administrative opgaver, løn, HR, leverandøraftaler etc.

Analytisk stærk profil med strategisk perspektiv og operativt drive

Den rette kandidat har 3-5 års erfaring som revisor gerne kombineret med cand.merc.aud., og du har erfaring med ovenstående arbejdsområder. Har du en juridisk forståelse, er dette bestemt også en fordel. Du kombinerer din viden om erhvervsøkonomi med forretningssans, så du kan gøre dig gældende i den strategiske udvikling af virksomheden. Du forstår og kan formidle økonomiske sammenhænge.

Du vil trives i The Bank, hvis du også elsker musik. Virksomheden skruer en gang imellem op for anlægget, og de vil gerne have dig med til koncerter, så du følger med og forstår udviklingen af virksomhedens kerneydelse.

Du vil få stor succes, hvis du har stærke kommunikationsevner på alle organisationsniveauer. The Bank tager ofte hinanden med på råd og sikrer korte beslutningsveje. Din arbejdsstil er uformel, professionel og ligetil, og du motiveres af at arbejde i et dynamisk og travlt miljø.

Som person er du udadvendt og i besiddelse af et stærkt drive. Du sætter høje standarder og mål og er ansvarsbevidst i forhold til overholdelse af deadlines og aftaler. For at udfylde din position er du særligt struktureret og systematisk, men lader dig ikke irritere, hvis dine mere kreative kolleger ikke besidder helt de samme egenskaber. Som den holdspiller du er, forstår du at komplementere dine kollegaer og sætte pris på forskellighed.

Muligheden for at gøre en dag-til-dag forskel i en voksende virksomhed

The Bank tilbyder dig en central rolle i en ambitiøs og dynamisk opstartsvirksomhed, hvor du bliver en del af et team med meget engagerede og kompetente kollegaer, som brænder for at gøre en forskel.

The Bank tilbyder en spændende stilling med mulighed for stor indflydelse på udviklingen af økonomifunktionen, herunder hvordan virksomheden i fremtiden skal se ud i forhold til de finansielle arbejdsgange og processer.

Du får en rolle, hvor du kan arbejde selvstændigt og løse og drive opgaver på egen hånd - men samtidig ser du værdien i at være en del af et team. Hos The Bank spiller de hinanden gode, og selvom alle har hvert sit ansvar, så er det et tæt samarbejde, der skaber virksomhedens succes – og det vil du kunne mærke.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK