CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner, og vi arbejder derfor 
på andre metoder end under "normale" omstændigheder.

 

Vi er dog stadigvæk 100% til rådighed for dig - så uanset om du er kunde eller kandidat, kan du kontakte os, præcis som du plejer. Vi fortsætter alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser via de digitale medier, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

R&D Manager

Vil du have ansvar for den fremtidige strategiske retning inden for R&D? Du sikrer den rette balance mellem tekniske og kommercielle forhold – og på den måde får du succes!

Stærk leder, der går forrest og tænker i digitale løsninger

I en hel central rolle og med reference til Group Director for Product Technology varetager du ledelsen af den danske R&D-afdeling, som består af et ambitiøst og fagligt stærkt team på 6 medarbejdere.

Du er drivkraften bag nye og eksisterende R&D-projekter på tværs af den internationale koncern, og du har derfor tæt dialog med kunder, maskinleverandører og interne specialister, herunder også lokale salgsenheder i Europa og USA samt Kyoceras koncern R&D-funktion i Japan.

Et centralt element for den fremtidige vækst er et øget fokus på teknologiske, intelligente tillægsydelser. Under rejsen mod dette sikrer du, at der i højere grad fokuseres på løsningssalg, primært kundeinitierede men også generiske projekter, så koncernen fremadrettet er firstmover og dermed kundens foretrukne leverandør af skærende værktøjer til auto-, fly- og den generelle metalindustri.

Med andre ord: Du er bindeleddet mellem samtlige stakeholders i projektporteføljen.

Du får base på hovedkontoret i Sunds nord for Herning og kan forvente ca. 30-40 rejsedage pr. år.

Motiverende og udviklingsorienteret med solid faglig ekspertise

Du er forventeligt uddannet maskiningeniør eller tilsvarende, som du evt. har kombineret med en kommerciel overbygning inden for business eller ledelse.

Vigtigst er, at du er i stand til at se oplagte muligheder, og at du konstant arbejder målrettet med øje for produkt- og markedsudvikling. Det betyder, at du på en og samme tid tænker strategisk og er teknisk velfunderet.

Med dit empatiske og inkluderende væsen understøtter og samler du – ikke blot din afdeling – men den globale R&D-funktion i en matrix-organisation. På den måde står du i spidsen for eksekvering af fremtidige udviklingsprojekter, så synergier på tværs af koncernen optimeres.

Det er elementært, at du også kan sætte flueben ved følgende:

  • branchekendskab og indsigt i industrien for metal bearbejdning.
  • erfaring med projektledelse efter stage-gate-modellen.
  • evnen til at kommunikere ubesværet på dansk og engelsk, og hvis du kan tysk, står du endnu stærkere.

Et enestående innovationsmiljø

Bygningerne i Sunds er opbygget som ”overdækkede landsbyer”, og derfor arbejder alle virksomhedens funktioner også uden fysisk adskillelse – produktion, lager og administration er samlet i ét stort rum. Resultatet af dette er en stærk og unik kultur, hvor der er mulighed for uhindret kommunikation og korte beslutningsprocesser.

Kyocera Unimerco er en stor og international koncern, og din indsats muliggør videreudviklingen af R&D-organisationen over mod flere forretningsområder.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK