Curia holder ferielukket i ugerne 28, 29 og 30. Du kan derfor forvente en længere responstid end normalt. Vi ønsker dig en god sommer. 

Butikschef til ny flagship store

Vil du være tøffelhelt i ”egen” butik?

Butikschef med fart i futterne

Åbningen af Glerups første flagship store står for døren, og derfor søger vi nu en butikschef til at udvikle og drifte den nye butik i hjertet af Aalborg.

Som butikschef er du ikke bange for at tage det fulde ansvar for butikken, og du er derfor også selvkørende med positiv og smittende energi.

Vi har brug for dig, som har lyst og evne til at:

 • sørge for at kunderne får indblik i Glerups historie, får den bedste oplevelse og en service i verdensklasse
 • sikre butikkens daglige drift
 • garantere at butikken altid fremstår salgsklar
 • mestre at være leder med personaleansvar, og dermed også motivere dine kollegaer til altid at yde deres bedste
 • planlægge og udføre salgsfremmende aktiviteter
 • afholde status.

Du tager løbende initiativ til forbedringer og videreudvikling af butikken, sådan at Glerups altid fornyr sig og bliver endnu bedre. Du er en god kollega, som bidrager til fællesskabet, og du forstår at skabe en god arbejdsatmosfære.

Talentfuld butikschef, der kan sikre Danmarks bedste indkøbsoplevelse

Hvis der en, som brænder for salg, og går langt for god kundeservice, så er det dig! Din erfaring er et krav for succes, og derfor har du naturligvis også masser af erfaring med i rygsækken fra en lignende stilling, enten i en anden specialbutik - gerne inden for sko eller tekstiler, eller så har du erfaring med at arrangere events, hvor du er vært/værtinde.

Du kan identificere dig med virksomhedens historie og værdisæt, og salg af kvalitet og eksklusivitet til kunder er dit hjertebarn. Du skal naturligvis være drevet af at kunne præsentere en butik, der altid står skarp og indbydende. Udover denne kvalitet er det en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med salgsfremmende aktiviteter - også gerne til B2B segmentet.

Som butikschef er det nødvendigt, at du er fleksibel med hensyn til arbejdstider, da disse både kan omfatte dag, aften og weekend.

Din person matcher følgende kvaliteter:

 • Du ser forandringer som en mulighed, og har derfor nemt ved at tilpasse dig ændringer
 • Proaktiv, opsøgende og selvstændig er dine nøgleord
 • Du er af natur pligtopfyldende
 • Din energiske person gør, at du befinder dig godt i et travlt miljø
 • Du er kreativ og nysgerrig på udvikling
 • For dig er det en ære at kunne hjælpe dine kollegaer, og altid møde dem med et smil.

Det kan du forvente af din nye arbejdsplads

Du får lov til at stå i spidsen for en helt ny butik, hvor der er rig mulighed for spændende karriere- og udviklingsmuligheder. På denne rejse bliver du en del af en succesrig organisation og ”familie”, som er sammen om en dynamisk og fleksibel arbejdsplads. Du får din daglige gang i et arbejdsmiljø, som er præget af en uformel omgangstone, og hvor der er højt til loftet.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK