CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner, og vi arbejder derfor 
på andre metoder end under "normale" omstændigheder.

 

Vi er dog stadigvæk 100% til rådighed for dig - så uanset om du er kunde eller kandidat, kan du kontakte os, præcis som du plejer. Vi fortsætter alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser via de digitale medier, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Innovativ full-stack udvikler til Beefit

Vil du være med til at digitalisere fitnessbranchen? Og vil du arbejde med de nyeste teknologier og sætte dit præg på Beefits produkter og din egen hverdag? Så er Beefit stedet for dig!

image

Medansvarlig i udviklingen af produkter

Beefit er på jagt efter et nyt medlem til deres core-team med base på Katrinebjerg i Aarhus. Du vil få meget ansvar i udviklingen af deres backend, webapplikationer og apps, som allerede bliver brugaf mange mennesker. Du vil blive en vigtig del af et kick-ass team, som arbejder hårdt og har det sjovt samtidig. Derudover vil du få mulighed for at komme med i ”marken”, når teamet tester produkter, finder fejl, og interagerer direkte med slutbrugeren for at få konkret feedback.

Du vil få en meget indflydelsesrig stilling, hvor du vil være en del af mange store beslutninger for virksomhedens fremtid.

Der arbejdes altid med de nyeste teknologier, og der sættes en ære i at udvikle skalerbar og moderne software på alle platforme.

Du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier, eksempelvis:

  • Angular
  • NodeJS
  • React
  • Typescript
  • ReactNative
  • Ionic.

Vi forventer, at du har konkret erfaring med én eller flere af de nævnte teknologier.

Passion for teknologi

Du har formentlig en relevant uddannelse inden for softwareudvikling. Det kunne være som software-ingeniør eller en anden relevant uddannelse. Alternativt er du autodidakt med god erfaring fra en tilsvarende udviklerrolle.

Du er ikke bange for at lære nye teknologier og nye frameworks – faktisk brænder du for at lære nye teknologier og udvide dit software-repetoir.

Desuden lægger vi vægt på, at du er:

  • Passioneret omkring software og teknologi
  • En stærk teamplayer
  • I stand til at tage ejerskab og ansvar
  • Ikke bange for at fejle.

Kreativ og vækstende tech-startup

Du tilbydes en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder i en ambitiøs virksomhed. Som full-stack udvikler bliver du en del af et innovativt og dynamisk team, hvor der er en fantastisk god holdånd og mulighed for teknisk sparring og personlig udvikling.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK