Curia holder ferielukket i ugerne 28, 29 og 30. Du kan derfor forvente en længere responstid end normalt. Vi ønsker dig en god sommer. 

Udadvendt salgsansvarlig for boligforeninger på Sjælland

Vi leder efter dig, der brænder for at være direkte involveret i salgsprocessen!

Salg af markedets bredeste produktsortiment til boligforeninger

G. Funders produktsortiment dækker et stort udvalg af VVS-, el- & belysningsprodukter samt reb & snor, koste & børster, malergrej og rengøringsprodukter mm.

Med reference til den administrerende direktør varetager du distriktsansvaret for boligforeninger på Sjælland, øerne og i København. Du indgår i et ambitiøst team, hvor du arbejder tæt sammen med din kollega, som er salgsansvarlig for boligforeninger på Fyn og i Jylland.

Du har selvfølgelig ansvaret for dit eget salgsbudget og derudover indebærer jobbet mange alsidige salgsopgaver, hvor du primært håndterer den løbende efterspørgsel på tekniske produkter, indsalg af hele G. Funders produktpalette, udarbejder tilbud og laver energiberegninger – alt sammen i tæt samarbejde med dine kollegaer i salgsorganisationen.

Mødet med nye mennesker er en del af din hverdag og i din dialog med disse, sikrer du den bedste rådgivning i branchen. Du navigerer i boligforeningernes organisationer både centralt, i de enkelte afdelinger og hos administrationsselskaberne.

Størstedelen af tiden er du ude hos kunderne på Sjælland og øerne - men hovedsageligt i København. Her afdækker du nye potentielle kunder samtidig med, at du følger tæt op på eksisterende kunders løbende driftsbehov og afklaring af nye projekter.

Relationsskabende og målrettet

Du har praktisk salgserfaring og en god teknisk forståelse. Derudover er du foran på point, hvis du allerede har branchekendskab og måske har arbejdet med byggematerialer eller tekniske produkter inden for el, VVS, værktøj, isenkram eller evt. rengøringsprodukter til offentlige eller industrielle kunder.

Sælger med stort S er en god beskrivelse af dig, og derudover kan du sætte flueben ved følgende:

  • Du løber stærkt, når det kræves, uden at miste overblikket
  • Serviceminded, ordholdenhed og tillidsvækkende er tillægsord, der passer på dig
  • Dine resultater er baseret på stærke og langvarige kunderelationer
  • Du er målrettet og tager selv initiativ til egne salgsfremmende aktiviteter
  • CRM og andre IT-systemer er for dig et naturligt værktøj i hverdagen.

Nøglespiller i en ambitiøs virksomhed

Du tilbydes et spændende og afvekslingsrigt job med masser af kontakt til mennesker og klare mål at gå efter i en virksomhed i vækst. Kulturen bygger på frihed under ansvar, og du får stor indflydelse på din egen hverdag. Din succes er vigtig for organisationen, og du får dermed rig mulighed for at byde ind med nye tiltag.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK