CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner, og vi arbejder derfor 
på andre metoder end under "normale" omstændigheder.

 

Vi er dog stadigvæk 100% til rådighed for dig - så uanset om du er kunde eller kandidat, kan du kontakte os, præcis som du plejer. Vi fortsætter alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser via de digitale medier, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Sales Director til eksekvering af international salgsstrategi

Er du skarp på strategisk salg af software og har du det, der skal til for at opbygge et globalt ambitiøst salgsteam?

AccuRanker volume 2.0

Du går i spidsen for at løfte salget til next level og din indsats sikrer dermed eksponentiel salgsvækst i overensstemmelse med AccuRankers strategier og fokus.

Du bliver en del af et iværksættermiljø, som allerede har skabt betydelige internationale resultater og tilsvarende har skabt et team af motiverede og talentfulde unge mennesker. Det bliver din opgave at coache, udvikle og inspirere dine medarbejdere som pt. består af to sælgere og en supporter og løbende udvider du salgsstyrken med flere talenter.

Dine salgsindsatser spænder fra både inbound og outbound og alle de facetter, der ligger derimellem, hvilket du primært varetager fra kontoret i hjertet af Aarhus. Du rejser selvfølgelig også en del for at identificere nye markeder, lancerer nye produkter og opbygge tillidsfulde partnerskaber med digitale bureauer i hele verden – første fokus er London, et footprint mere i Europa og i løbet af 2021 på Vestkysten af USA.

Højt drive og fremragende people skills

Din tidligere succes er opbygget i en tilsvarende funktion, hvor du har skabt resultater med internationalt kommercielt salg og opbygning af en salgsorganisation. Måske kommer du fra et digitalt konsulenthus eller en anden startupvirksomhed med dokumenterede resultater for etablering af nye markeder.

Du har dermed solid indsigt i SaaS-verdenen og du ser salg som en high performance disciplin, hvor din tilgang er baseret på metodik og nysgerrighed omkring hvad, der virker og hvad, der kan optimeres.

Derudover kan du sætte tjek ved følgende:

  • Gennemført en lang videregående uddannelse med topkarakter
  • Drevet af en indre ild for at udvikle, skabe og komme i mål
  • Geografisk mobil og higer efter udenlandske oplevelse
  • Begår dig ubesværet på både dansk og engelsk

Sidst men ikke mindst kender du vigtigheden af at møde mennesker i øjenhøjde, forstå deres behov og agere derefter.

Kollegaer med en gennemsnitlig alder på 29 år, der er ivrige efter at byde dig velkommen

Atmosfæren i de Sonos lydfyldte rustikke lokaler er både passioneret og hyggelig. Alle er engageret og arbejder fokuseret, men husker også at holde pause med en kold cola, en dyst i bordfodbold eller en dialog fra en af de gynger, der hænger midt i lokalet.

Som en betroet sparringspartner for managementteamet får du en nøglerolle i virksomhedens fremadrettede vækst, hvor du sætter dit præg på både resultaterne og kulturen.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK