CORONA, COVID-19

I Curia følger vi selvfølgelig myndighedernes restriktioner og passer derfor på hinanden, vores kunder og vores kandidater. Vi sikrer, at møder afholdes med afstand og med højt fokus på hygiejne. Vi er tilbage på vores lokationer i Aahus, Aalborg og København og er dermed 100% til rådighed for dig. Vi gennemfører alle igangværende rekrutterings- og outplacementprocesser, og tilsvarende står vi klar til at igangsætte nye opgaver.

Marketing Manager

Ved du, hvad der skal til for at fange brugerens opmærksomhed i den digitale verden? Så er her muligheden for at blive en del af en innovativ, vækstorienteret virksomhed, der har skabt banebrydende software.

Du sætter kursen og øger kendskabet til AccuRanker

Stillingen er nyoprettet, så du er selv med til at sammensætte indholdet af din hverdag. Vi ved dog, at din vigtigste opgave er at skabe yderligere vækst i tæt samarbejde med den øvrige ledelse og i overensstemmelse med AccuRankers ambitiøse målsætning.

Du definerer, implementerer og eksekverer den digitale markedsføringsstrategi og sikrer, at du konstant har fingeren på pulsen i forhold til at vide, hvad der har den rette effekt, og hvad der skal fintunes.

Det er altså dig, der:

  • forstærker identiteten via diverse kanaler, blog posts og konferencer
  • skriver raffineret content rettet mod digitale bureauer i hele verden
  • har krystalklar indsigt i brugeradfærden, så remarketing-aktiviteterne hele tiden optimeres
  • leverer lækre USP’er til salgsteamet, så de kan gøre det, de er bedst til

En del af de daglige opgaver bliver allerede varetaget af specialister placeret forskellige steder i verden, og det er dit ansvar at fodre disse med nye opgaver, coache dem og over tid udvide teamet med nye talenter.

Analytisk, kreativ og med en forkærlighed for SEO

Det vigtigste er, at du har haft succes i en tilsvarende stilling, så du præcis ved hvilken rolle, du går ind til. Det betyder også, at du kender til forretningsgangene i en SaaS-virksomhed og har været med til at skabe mærkbare resultater.

Derudover har du en lang videregående kommerciel uddannelse, så du teoretisk er i stand til at understøtte dine idéer og tiltag.

Du er selvfølgelig videbegærlig, og dit forretningsorienterede mindset betyder, at du evner at omsætte ny viden til konkrete marketingaktiviteter på strategisk niveau.

Intelligent kommunikation på både dansk og engelsk er for dig en selvfølgelighed, og du er i din dialog med dine omgivelser inspirerende og tillidsvækkende.

Colatørstige, musikglade kollegaer

Du har nok luret den. AccuRanker er lidt skæve – ikke helt som de andre. Men på den gode måde. De rummer alle personligheder fra nørden i tanktop til sælgeren i habitten, og de kan ikke vente med at byde dig velkommen til de Sonos lydfyldte rustikke lokaler ved åen i Aarhus

Med en gennemsnitsalder på 29, er AccuRanker også helt okay med fleksible mødetider og hjemmearbejdsdage. Den berømte work-life-balance er helt lige her.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK