Curia holder ferielukket i ugerne 28, 29 og 30. Du kan derfor forvente en længere responstid end normalt. Vi ønsker dig en god sommer. 

Ejendomsadministrator med ambitioner og digitalt mindset

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. For den rette kandidat vil der på sigt være mulighed for at overtage ansvaret for 1927 Estates ejendomsadministration.

Du får ansvaret for at rykke virksomhedens ejendomsadministration til et nyt niveau

Som ejendomsadministrator hos 1927 Estate er du motiveret af at opnå indflydelse på din egen hverdag og sætte retningen for virksomhedens ejendomsadministration og -drift.

Du refererer til økonomichefen og er en del af et engageret og kompetent team. Da der er tale om en nyoprettet stilling, har du stor mulighed for at præge stillingen sammen med dine kolleger.

Dine arbejdsopgaver er inden for det område der naturligt forekommer for en ejendomsadministrator, men herudover forventer vi, at du hele tiden søger at optimere og udvikle arbejdsgangene med et digitalt mindset og service i højsædet.

Det primære i jobbet er fortsat at sikre en effektiv ejendomsadministration, men på sigt kan der for den rette kandidat være mulighed for at komme til at stå i spidsen for 1927 Estates kompetenceenhed for ejendomsadministration.

Forretningsorienteret og ambitiøs ejendomsadministrator

Måske er du netop ved at uddanne dig til ejendomsadministrator eller du har afsluttet din uddannelse inden for de seneste par år. Du kan også være finansøkonom eller have en anden relevant uddannelse.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med alle typer af opgaver indenfor ejendomsadministration, men du er foran på point, hvis du har 2-4 års erfaring inden for faget.

Vigtigst er det dog, at du er en dygtig kommunikator med en stærk forretningsforståelse og kundefokus og sætter en ære i at yde høj service både overfor dine kolleger og overfor de lejere, som du har det daglige ansvar for.

Du har et digitalt mindset, er forandringsparat og proaktiv. Derudover falder det dig naturligt at søge medbestemmelse og ansvar for de opgaver, du sidder med. Du har selvfølgelig en positiv indstilling til nye udfordringer og trives i et miljø, hvor man arbejder professionelt og er engageret.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK