Curia holder ferielukket i ugerne 28, 29 og 30. Du kan derfor forvente en længere responstid end normalt. Vi ønsker dig en god sommer. 

Ejendomsdirektør

Har du mange års erfaring med opkøb, drift og udvikling af ejendomme og kan du sikre videreudviklingen af ejendomsselskabet, der i dag har en portefølje primært af erhvervsejendomme i Jylland?

For vores kunde A. Enggaard Ejendomme A/S søger vi en fagligt velfunderet og kompetent ejendomsdirektør.

Kontinuerlig udvikling med lokalt engagement

Hovedopgaven bliver at sikre optimal daglig drift og udvikling af ejendomsselskabet. Dette indebærer udarbejdelse af strategi og handlingsplaner for investeringer i bolig- og erhvervsejendomme.

Du arbejder med dokumenterede forretningsplaner, der bidrager til beslutninger og bliver dermed sparringspartner for den administrerende direktør og hovedaktionær.

Med andre ord bliver du drivkraften bag:

  • Ejendomsinvesteringer med fokus på metropolerne i Danmark; København, Aarhus og Aalborg, i prioriteret rækkefølge
  • Kontraktforhold for ejendomme – administration og indkøb af ejendomme
  • Drift og vedligehold samt udvikling af eksisterende lejekontrakter
  • Projektudvikling – syndikerede ejendomsopkøb.

Med base i Aalborg understøtter du de forretningsmæssige mål, så ejendomsselskabet til enhver tid har et rentabelt og konkurrencedygtigt set-up – både ift. nuværende lejemål og kommende projekter.

Solide økonomiske kompetencer og forretningsforståelse inden for ejendomsmarkedet

Helt essentielt er det, at du har omfattende erfaring med handel, administration og investering inden for primært bolig- og erhvervsejendomme. Du er velbevandret i juraen omkring ejendomme samt finansiel og teknisk due diligence.

Du er forventeligt uddannet ejendomsmægler/valuar eller jurist, men du kan også have flere års professionelt virke i ejendomsbranchen.

Dit netværk til finansielle institutter, mæglere, advokater, investorer i Aalborg, Aarhus og København er omfattende og veldokumenteret.

Indflydelse, opbygning, succes!

Ejendomsselskabet er på nuværende tidspunkt overvejende eksponeret mod erhvervsbyggeri og ønsker en mere balanceret portefølje, hvilket giver dig mulighed for at få en afgørende rolle i videreudviklingen af et kapitalstærkt ejendomsselskab.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK