Curia holder ferielukket i ugerne 28, 29 og 30. Du kan derfor forvente en længere responstid end normalt. Vi ønsker dig en god sommer. 

Vicekontorchef til Regnskab i Center for Administration, Region Nordjylland

Har du lyst til personaleledelse, har du en solid økonomisk indsigt samt mod på at stå i spidsen for varetagelsen af regionens regnskab i Center for Administration?

Ledelse af 27 engagerede og dygtige medarbejdere i Regnskab

Regnskab varetager forvaltningen af regionens økonomi, herunder løsningen af de daglige økonomiske og administrative opgaver, som består af:

  • Bogholderifunktion – med styring og opfølgning af Regionens betalinger til både ind- og udland

  • Debitorfunktion – med styring og opfølgning af betalinger til Regionen

  • Afregning vedrørende kursus/tjenesterejser

  • Udarbejdelse og vedligehold af kontoplan samt rapporter, håndtering af Regionens bankforhold, momsafregning, regnskab med projekt- og forskningskonti og registrering af fysiske aktiver.


Derudover er regnskab ligeledes ansvarlig for driften og udviklingen af regionens økonomisystem, herunder også kontakten til leverandører. I forbindelse med regionens årlige regnskab, løses en række forskellige opgaver, herunder tilrettelæggelse og koordination af regnskabsaflæggelse, udarbejdelse af regnskab mv.
Af øvrige opgaver kan nævnes likviditetsstyring, deponering, finansiering, hjemtagelse af refusioner, statstilskud (generelle), tjenestemandspensioner, lånoptagelse og primær kontakt for ekstern revision.

Økonomisk faglighed og erfaring fra en politisk ledet organisation

Vi forventer, at du besidder gedigen økonomisk faglighed, gerne ledelseserfaring og erfaring fra en politisk ledet organisation. Du kender vigtigheden af velfungerende interne servicefunktioner, og med din forståelse og interesse for IT og digitalisering, bringer du organisationen helt i front.

Du har en inddragende og kommunikerende ledelsesstil og skaber engagement og begejstring i den daglige opgaveløsning i afdelingen. Du har stærke relationelle kompetencer for derved at kunne matche de forskellige fagprofiler i afdelingen.

Vi søger en vicekontorchef, der:

  • Er åben og lydhør over for afdelingens kultur
  • Er et ordentligt, åbent menneske der arbejder lyttende og anerkendende, og som kan kommunikere tydeligt internt i organisationens forskellige led

  • Tænker innovativt og fremsynet i forhold til udvikling af digitaliserede løsninger

  • Evner den nærværende ledelse, og har blik for at skabe gode, stærke, helhedsorienterede ledelsessamspil i den store organisation

  • Formår at bringe medarbejdere og deres faglighed i spil.

Din arbejdsform er initiativrig, energisk og du går gerne forrest. Du er en struktureret og kvalitetsbevidst person med gode analytiske evner og nysgerrighed i forhold til både eksisterende og nye opgaver. Du har et godt overblik og er vant til at overkomme mange komplekse opgaver i din hverdag - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du er udadvendt og i besiddelse af gode kommunikative evner.

Læs endnu mere om jobbet her.

Trivsel, arbejdsglæde og høj kvalitet

Vi tilbyder en spændende og udviklende stilling, hvor du bliver en del af et ambitiøst, udviklingsorienteret og fremsynet Center for Administration. Vi lægger vægt på, at du får et spændende og udfordrende arbejdsliv og et karriereforløb med personlig og faglig udvikling.

For os er kolleger noget af det vigtigste. Et godt kollegaskab, hvor vi holder hånden under hinanden, giver faglig sparring, og har en god atmosfære, gør det værd at tage på arbejde. Vi lægger vægt på tværfaglighed og teamsamarbejde. Vi tager vores personalepolitiske værdier seriøst og inddrager dig og dine kolleger i vigtige beslutninger.

Regnskabsfunktionen er præget af højt engagement og godt humør og du vil indgå i et godt miljø med et velfungerende hold af gode kollegaer. Trivsel og arbejdsglæde er fundamentale arbejdsvilkår, ligesom der lægges vægt på, at ydelserne leveres med høj kvalitet og faglighed.

Praktisk

Der er ansøgningsfrist: 2/8-20. Ansættelsessamtalerne forventes gennemført d. 10. og 17. august.
Stillingen er på fuld tid.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med den relevante faglige organisation.
Arbejdssted er Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, Aalborg Ø.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK