Curia holder ferielukket i ugerne 28, 29 og 30. Du kan derfor forvente en længere responstid end normalt. Vi ønsker dig en god sommer. 

Økonomichef

Er du økonomichefen, der kan være med til at sætte kursen og udfordre den øvrige ledelsesgruppe på de kommende års vækstrejse?

Bredt ansvar både strategisk og operationelt

Du bliver ansvarlig for økonomien for flere selskaber, der har beliggenhed i Midt-/Vestjylland. Med reference til den administrerende direktør indgår du i koncernens ledergruppe og bliver dermed en betroet sparringspartner for dine lederkollegaer.

Dit ansvar omfatter:

  • Måneds- og årsregnskab, herunder rapportering
  • Budgetudarbejdelse og løbende opfølgning
  • Udarbejdelse af forecasts, herunder likviditets- og valutastyring
  • Ledelsesrapportering og deltagelse på bestyrelsesmøder
  • Investeringsberegninger på udviklingsprojekter og kundeprojekter
  • HR-relaterede opgaver
  • Kontakt med offentlige myndigheder

Derudover er der en lang række andre opgaver, som ender på dit bord – disse løser du som en naturlig del af din hverdag.

Med andre ord får du indflydelse på den strategiske udvikling af virksomheden samtidig med, at du arbejder hands-on og selv er nede i detaljen ift. analyser, beslutningsoplæg og regnskaber.

Du varetager derudover den daglige ledelse af medarbejderne i økonomifunktionen og sammen optimerer og videreudvikler I forretningsgangene i hele organisationen.

Holistisk, forretningsorienteret og systematisk

Forventeligt er du uddannet cand.merc.aud eller HD(R) og har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling i en produktionsvirksomhed.

Du er en tillidsskabende teamplayer, der tænker løsningsorienteret, og du er dygtig til at kommunikere med en god portion gennemslagskraft. Du motiveres af at arbejde i et afvekslende miljø, hvor dine opgaver spænder fra forretningsudvikling til mere lavpraktiske driftsopgaver – du får brug for både at arbejde struktureret og analytisk med et fokus på helheden.

Selvfølgelig er du fortrolig med anvendelsen af ERP, Excel og BI-systemer, ligesom du behersker engelsk i både skrift og tale.

Store frihedsgrader og fleksibilitet

Det handler naturligvis om vækst, udvikling og øget omsætning, men der er i koncernen et stort fokus på den enkeltes trivsel og dermed en god work-life-balance. Kulturen er uformel og uden organisatorisk hierarki – alle bidrager med lige stor vigtighed.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK