Senior React Developer

Kan du sikre high performance, og er du klar til at sætte din skabertrang i spil, når AccuRanker skal videreudvikles?

Udviklingsorienteret og up-to-date på markedets nyeste teknologier

AccuRanker er allerede globalt anerkendt for at være et af de bedste værktøjer til SEO Rank Tracking for digitale bureauer.

Du bliver del af et stærkt udvikler-team med 4 kollegaer, der alle er drevet af at udvikle det fedeste app-baserede specialværktøj, så det også i fremtiden forbliver kundernes fortrukne værktøj.

Dine primære opgaver bliver at udvikle nye features til værktøjet, samt at sørge for at performance på tværs af projektet er optimeret til at vise store datamængder.

Det er dig, der:

  • udvikler nye features med React og GraphQL
  • vælger de bedste teknologier til at bygge videre med
  • bygger genanvendelige komponenter
  • sikrer at UI/UX-design kan gennemføres teknisk

Du er selvfølgelig ikke alene om opgaverne. Du er del af et stjernedygtigt projektteam, hvor der arbejdes efter agile principper.

Solid udviklererfaring med forståelse for kundernes behov

Du har formentlig en teoretisk IT-uddannelse, men allervigtigst er det, at du har professionel erfaring med React. Derudover har du sikkert også leget med Angular eller Vue.

Du brænder for at levere værdi til brugerne og evner hele tiden at forstå deres arbejde med de data, de får fra AccuRanker.

Som person er du selvstændig med masser af handlekraft til selv at sørge for, at opgaverne når i mål. Du er samtidig bevidst om, at de bedste resultater ofte kommer, når alle bidrager.

Klar til at tage action

AccuRanker er kendt for en stærk samarbejdskultur, hvor man bestræber sig på at blive bedre sammen. Med en gennemsnitsalder på 29 år er miljøet alt andet end formelt – du skal altså kunne se dig selv en organisation, hvor dialogerne foregår i en hyggelig setting, og hvor man rykker, så snart beslutningen er taget.

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK