Projektleder

Kan du tage ansvar og ejerskab for dine projekter – og sætter du en ære i at være en uundværlig medspiller på de teams, du arbejder i?

Ambitiøse og anerkendte produkter

Som projektleder arbejder du i tæt samarbejde med hele holdet bag AccuRanker, der allerede anvendes af mere end 30.000 brugere i hele verden.

Sammen med salg og udvikling afdækker du krav og ønsker til værktøjerne, hvor det er dit ansvar at nedbryde projekterne til konkrete løsninger i velbeskrevne opgaver.

Der er behov for struktur, prioritering og opfølgning, hvor du sikrer, at der arbejdes efter agile metoder, og at de rette ressourcer løbende er til stede – inhouse og/eller via eksterne konsulenter.

Med andre ord er du som projektleder involveret i processen fra udvikling og kvalitetssikring til test og release.

Derudover spreder du godt humør i hverdagen og dyrker gode tillidsfulde relationer til kollegaer og øvrige samarbejdspartnere.

Selvstændig, udadvendt og involverende

Vi forventer, at du:

  • har erfaring med IT-projekter.
  • er fortrolig med Kanban-metoder.
  • evner at koordinere på tværs af remote teams.
  • tager ejerskab, går forrest og motiverer dine kollegaer.
  • ikke går på kompromis med kvaliteten.
  • måske også er certificeret i en eller flere projektmetoder.

Du er derudover foran på point, hvis du har interesse og ikke mindst forståelse for digital markedsføring. Desuden taler du både dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Passion og faglig stolthed

Dine kommende kollegaer er ildsjæle, der elsker udviklingen af avancerede SEO-værktøjer. AccuRanker er allerede positioneret som en af branchens mest pålidelige samarbejdspartnere, men ambitionen er at blive endnu bedre – vil du med på den rejse?

Søg stillingen


Websitet anvender cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
OK